Yaz Trendi Erkek Saç Kesim Modelleri 2014 - Bayan Saç Modelleri Trendi Saç Bakımı

En Yeni Eklenen

Reklam Alanı 720

Responsive Ads Here

Yazı Ust Reklam

Yazı Ust Reklam
Responsive Ads Here

29 Mayıs 2014 Perşembe

Yaz Trendi Erkek Saç Kesim Modelleri 2014

Saç bakımı ve modelleri konusu her ne kadar genel bir konu ve saç bakımında yaşanılan sorunlar da bir o kadar genel sorunlar olmakla birlikte bu konunun erkek ve bayanlarda da temelde bazı farklar gösterdiği bilinen bir gerçektir.


Öncellikle erkek ve bayan saç yapıları farklılık gösterdiğinden ve bu durumun kullanılan saç bakım ürünlerine olan yansımasından dolayı erkek saç bakımı olgusunu farklı bir başlık olarak değerlendirmekte fayda var.

Günümüz erkeklerinde jöle kullanımı oldukça yaygın. Ayrıca saç uzunluğu konusunda da oldukça farklı uygulamalar görünmekte. Bunları bir potada eritecek olursak genel olarak bazı sonuçlara ulaşmak mümkündür.


Öncelikle erkeklere saç bakımı konusunda aşırı jöle kullanımından kaçınılmasını tavsiye ediyoruz. En azından gerek olmadığı zamanlarda jöleden uzak durulması saçın hava alması bakımından önemlidir. Bununla birlikte eğer jölenin hayatınızda vazgeçilmez bir unsur olduğunu düşünüyorsanız saçınızı en azından belirli aralıklarla yıkamanız iyi olacaktır. Bu sayede jölenin saçınızda havasızlığa neden olmasının önüne geçebilirsiniz.

Saç uzunluğunun yapısına uygun olarak belirli aralıklarla saçınızı da kestirmeyi ihmal etmemenizde fayda var. Saçın tekrar canlanması ve sağlıklı olması için bir miktar kesilmesinde fayda olduğu bilinmektedir. Tabi saçınızı daha fazla uzatmayı düşünüyorsanız saç kesiminin sadace küçük düzeltmeler şeklinde olması sağlanabilir.

Tabi jöle ve saç uzunluğu konusu ile birlikte erkeklerde saç bakımı denilince akla gelen sorulardan birisi de saç yıkama mevzusudur. Saçın belli bir yağ oranının bulunması gerekli olduğu kabul edilen bir gerçek olmakla birlikte bunu korumanın önemi de daha iyi anlaşılacaktır. Onun için sık yıkamalarda şampuan kullanımına dikkat edilip aşırılıktan kaçınılmasında fayda vardır.

Erkeklerde saç bakımında bu konulara dikkat etmekle birlikte genel saç bakımı konusunda gösterilen hassasiyetlerin terk edilmemesi ve genel kurallara uyulması ise daha iyi ve sağlıklı saçlar için gereklidir.
Saç bakımıyla ilgili genel bir bilgi verdikten sonra sizin için derlediğimiz saç kesim modellerini paylaşıyoruz.






















Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yazı Ust Reklam Alanı

Responsive Ads Here

Pages