En Hizli Saç Topuzu Bakin Nasil Yapilir - Bayan Saç Modelleri Trendi Saç Bakımı

En Yeni Eklenen

Reklam Alanı 720

Responsive Ads Here

Yazı Ust Reklam

Yazı Ust Reklam
Responsive Ads Here

29 Mayıs 2014 Perşembe

En Hizli Saç Topuzu Bakin Nasil Yapilir

Hanımlar çok az zamanınızmı var ve özel bir yere davetlisiniz! İşte o zamanlarda kurtarıcınız olacak bir saç modeli; ensede topuz… Asil ve zarif bir seçim olan ensede topuz yapmak için 5-10 dakika yetiyor!

Ensede topuzu evde kendiniz kolaylıkla yapıp, kuaförde yapılmış etkisi yaratabilirsiniz. Ense topuzu yaparken ihtiyacınız olanlar; sprey, ince uçlu tarak, tel toka, firkete, ince lastik toka…

1 Saçlarınızın tepesini ikiye ayırıp, ince tarak yardımıyla kabartın. Saçlarınız kabardıktan sonra, geriye doğru tarayıp, yarım toplayın. (Tel tokayla iki yandan sabitleyin) Bu saçın aşağıya düşmemesini sağlar. 2 Daha sonra saçınızı ensede toplayın. Topladıktan sonra, ince uçlu tarak yardımıyla kabarık bölgeyi, yukarıya çekerek bollaştırın ve biraz daha kabarmasını sağlayın.


Topladığınız at kuyruğunu ince lastikle sabitleyin. 3 At kuyruğunuza da krepe atarak, karışık ve kabarık görünmesini sağlayın. Daha sonra yarısını saçınızın üstüne doğru tel tokayla tutturun, kalan diğer yarıyı da ikiye ayırarak, topuzun etrafına sarın ve topuzun altına tel tokalarla tutturun… •Son aşama ise perçemlere hareket katma… Maşayla veya düzleştiriciyle perçemlerinize şekil verin.. hepsi bu kadar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yazı Ust Reklam Alanı

Responsive Ads Here

Pages