Top 10 Yüzümüzdeki Kusurları Kapatmak 2020 - Bayan Saç Modelleri Trendi Saç Bakımı

En Yeni Eklenen

Reklam Alanı 720

Responsive Ads Here

Yazı Ust Reklam

Yazı Ust Reklam
Responsive Ads Here

3 Şubat 2020 Pazartesi

Top 10 Yüzümüzdeki Kusurları Kapatmak 2020

Yüzümüzdeki Kusurları Kapatmak

Selam güzeller, vücudumuzda beğenmediğimiz yerleri örtmek ve sevdiğimiz bölümleri öne çıkarmak kıyafette olduğu kadar makyaj yaparken de oldukça önemli. İstediğiniz etkiyi elde etmek için doğru makyaj yapmanız ve çoğumuzun sıklıkla yaptığı yanlışları yapmamak gerekiyor 

Göz altlarındaki koyu halkaların pek çok nedeni olabilir. Ama bunları gizlemeye gelince çoğumuz açık renk kapatıcıları kullanıyoruz. Oysa bu oldukça yanlış, çünkü açık renk kusurları daha da ortaya çıkarıyor. Eğer koyu göz altı halkalarınız varsa ten renginizden bir ton koyu kapatıcı seçebilirsiniz. Tek bir kapatıcıyla yüzünüzdeki her hatayı örtmeye çalışıyorsanız yanlış yapıyorsunuz. Sivilceleri ve göz altı morluklarını kapatmak için farklı ürünlerden yardım almak gerekiyor. Hassas göz altları için likit veya krem şeklinde kapatıcılar kullanmalısınız. Sivilceleri örtmek içinse daha yoğun formüle sahip kapatıcılar uygun olur.

Yüzümüzdeki Kusurları Kapatmak

Cildinizi yanlış nemlendirerek pek çok soruna yol açabileceğinizi de unutmayalım. Karma cilt yapısına sahip kişilerin alın ve burun bölgeleri yağlı, yanakları ise daha kurudur. Bu nedenle cildinizi temizlerken burun ve alın bölgesinden başlamalısınız. Nemlendirmeye ise yanaklardan başlayın ve daha yağlı olan bölgelere daha az krem sürün. Nemlendirici konusunda yapabileceğiniz bir diğer yararlı hareket de yaz ve kış mevsimleri için farklı nemlendiriciler kullanmak olur. Mevsimler değiştikçe cildinizin ihtiyaçları da değişir. Kış aylarında cilt daha yoğun nemlendiricilere ihtiyaç duyarken, yazın daha hafif, su bazlı nemlendiriciler kullanmalısınız.

Yüzümüzdeki Kusurları Kapatmak

Son olarak yazın cildinizi güneş ışınlarından korumanız gerektiğini de unutmayın. Kışın bile sürmemiz gereken güneş kremlerini, yazın bol bol sürün ve özellikle tatile gittiğinizde çok dikkatli olun. Sağlıklı bronzluk diye bir şeyin olmayacağını artık hepimiz biliyoruz. Cilt kanserine ve erken yaşlanmaya neden olan güneş ışınlarından korunmayı göreviniz bilin.

Yüzümüzdeki Kusurları Kapatmak
Yüzümüzdeki Kusurları Kapatmak
Yüzümüzdeki Kusurları Kapatmak
Fotoğraflar - Pinterest, Instagram, Lookbook

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yazı Ust Reklam Alanı

Responsive Ads Here

Pages