Yeni Stil Asimetrik Perçem Saç Modeli 2014 - Bayan Saç Modelleri Trendi Saç Bakımı

En Yeni Eklenen

Reklam Alanı 720

Responsive Ads Here

Yazı Ust Reklam

Yazı Ust Reklam
Responsive Ads Here

29 Mayıs 2014 Perşembe

Yeni Stil Asimetrik Perçem Saç Modeli 2014

2014 Trendi yeni bir saç modası daha başlıyor, Asimetrik Perçem , kısa zaman içinde bu saç kesimi ve saç boyama modası bir çok bayanda başlacağa benziyor.

Saç konusunda Türk kadınlarının çoğunlukla genel eğilimi takip etmek. Biz kadınlar yeni tarzları denemekten korkuyoruz. Ama fark yaratmak, özgün olmak için cesur olmamız gerekiyor. Kadınlar kendilerine yakışanı, kendilerini iyi hissettikleri tarzları bulmak için test etmekten kaçınmamalılar.

Bu sadece saçla ilgili bir durum değil. Giyimden makyaja, hatta oje rengine kadar böyle... Kadınlar aynı olmaktan şikayet ediyorlar ama benzeri şeyleri talep etmekten de vazgeçmiyorlar. Doğru kesilmiş bir perçem her kadına yakışır.


Perçemin şekli yüz tipine göre belirlenmeli. Bazı kadınlara yoğun, bazı kadınlara ise seyrek ya da asimetrik kesimli çılgın perçemler yakışıyor.

Kısa asimetrik perçem saç modelleri için yüz şeklinin çok orantılı olması gerekiyor. Geniş alın yapısına sahip kadınlar ise uzun kesilmiş asimetrik perçemi tercih etmeliler. Hatırlatalım; Perçem her zaman koyu renkte daha güzel duruyor. Açık renk uygulamalarında bile perçemi bir-iki ton koyultmak gerekiyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yazı Ust Reklam Alanı

Responsive Ads Here

Pages