Mezuniyet Töreni Uzun Saç Modelleri 2017 - Bayan Saç Modelleri Trendi Saç Bakımı

En Yeni Eklenen

Reklam Alanı 720

Responsive Ads Here

Yazı Ust Reklam

Yazı Ust Reklam
Responsive Ads Here

28 Mayıs 2017 Pazar

Mezuniyet Töreni Uzun Saç Modelleri 2017

balo saç modelleri 2017
Mezuniyet törenine gitmeden önce saçlarını güzel kılmak adına saçlarınıza ne kadar zaman harcıyorsun? Cevap on dakikadan fazla ise, uzun saç modelleri için aşağıdaki basit saç modellerini uygulamanız gerekiyor gibi görünüyor . Tek yapmanız gereken tarak, bobby pimleri ve saç spreyi. Onları kontrol et ve taze dozları hazırlamaya hazır ol.

İlk fikir, mezuniyet töreni için örgü saç modeli gelecektir. Saçınızı parçalayın ve saç çizgisi boyunca bir bükülme yapın, bobby pin ile sabitleyin. Daha sonra, saçınızın tabanını boynunuza kadar bulana kadar geri kalanını katlayın.
Onları bir tarafa çekin ve basitçe düzleştirin. Saç kravatını veya renkli kauçukla sabitleyin ve bobby pimini çıkarın. Şeklini okul aktiviteniz boyunca tutmak için üst katına biraz saç spreyi ekleyin.

Uzun saç modeli için bir sonraki sevimli basit saç modelleri basit tek taraflı bükülme ile gelir. Saçlarınızın bir tarafında küçük bir saç bölümünü tutarak gidebilirsiniz. Daha az saç tarafı seçmeyi düşündüğünüzde de önerilir. Daha sonra saç çizgisi boyunca basit bir bükülme yapın. Ardından, bobin iğnelerinin yardımıyla sabitleyin. Diğer taraftaki dangle saçlı sade bükümlerin birleşimi, yeni fakat şık bir görünüm kazandırıyor. Saç stilinin üstünde olanları denemeye ilham verdiğinizi umuyoruz.







Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yazı Ust Reklam Alanı

Responsive Ads Here

Pages