Hemde Ne Woov Kahverengi Tonlarda Saç Renkleri 2015 - Bayan Saç Modelleri Trendi Saç Bakımı

En Yeni Eklenen

Reklam Alanı 720

Responsive Ads Here

Yazı Ust Reklam

Yazı Ust Reklam
Responsive Ads Here

31 Ocak 2015 Cumartesi

Hemde Ne Woov Kahverengi Tonlarda Saç Renkleri 2015

Biz kadınlar, kahverengi saçları çok severiz ve hayatımızın bir döneminde kesin denemişizdir. Koyu saç sevenlerin, ama biraz da açık renk olsun diyen bayanların ilk başvurduğu saç rengidir kahverengi. Bu sezon kahverengi tonlarını incelediğimizde altın kahve, bakır kahve, karamel kahve, kızıl kahve, açık kahve, çikolata kahve gibi saç renkleri ön plana çıkıyor. Ten rengime göre hangi saç rengini seçmeliyim? diyorsanız da, beyaz tenli bayanlar canlı tonları, buğday ve esmer tenli bayanlar ise soğuk renkleri seçmesini öneriyoruz.

Kahverengi gözlü hanımlar! Bu videoda sizlere göz makyajı önerilerinde bulunacağız. Biz kahverengi göze sade makyajı da iddialı makyajı da yakıştırıyoruz. Ama tabi tercihinizi kıyafetlerinize göre yapmanız daha iyi olur. Kahverengi gözlere sahip hanımlar genelde doğal tonları, metalik tonları, toprak tonları ya da bej tonları tercih etmelidir. Ama biz siyah ve gri tonları her zaman kahverengi göze çok yakıştırıyoruz.

Beyaz tenli bayanlar! Saç renginizi değiştirmek istiyorsanız son bir kaç yıldır bahsettiğimiz bakır tonlarının size çok yakışacağını biliyoruz Bu yüzden biraz bakır, biraz da kahverengi saç kullanmak istiyorsanız bakır kahve saç renkleri tam size göre demektir. Kahverengi saç üzerine bakır ışıltılar atılarak elde edilen bakır kahve saç rengini beğeneceğinizden çok eminiz.

Bu kahverengi saç renkleri 2014 yılında bir hayli popüler. Siz de saç renginizi değiştirmek istiyorsanız özellikle kış aylarında genel olarak tercih ettiğimiz siyah, gri ve diğer soğuk tonlarda kıyafetlerin verdiği kasveti sıcak tonlarda saç renkleri tercih ederek daha enerjik ve canlı bir görünüm elde edebilirsiniz.

Bal kahve saç rengi, saçlarım açık mı olmalı, yoksa koyu mu diye ikilemde kalan bayanlar için yaratılmış desek yanlış söylemiş olmayız. Bal kahve, ne açık, ne de koyu tam orta bir saç rengi ve muhteşem bir saç rengi. Eğer sarışın ve açık bir ten renginiz varsa bal tonlarını kullanabilirsiniz. Ama cilt renginiz solgunsa yumuşak ve sıcak bal tonları tercih edilebilir. Bu saç rengi beyaz tenlilerde ve buğday tenlilerde son derece hoş görünen bir renktir. Esmer bayanlara pek tavsiye etmiyoruz, ama esmerler de bu saç renginin çok koyu tonunu tercih edebilirler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yazı Ust Reklam Alanı

Responsive Ads Here

Pages