Renkli Sonbahar! Görüntülü Parlak Saçlar Nasıl Yapılır - Bayan Saç Modelleri Trendi Saç Bakımı

En Yeni Eklenen

Reklam Alanı 720

Responsive Ads Here

Yazı Ust Reklam

Yazı Ust Reklam
Responsive Ads Here

18 Ocak 2015 Pazar

Renkli Sonbahar! Görüntülü Parlak Saçlar Nasıl Yapılır

Ne gibi değişiklikler bizim dolap ve yeni sezonda bizim görünümü ile engel olmaz? Moda desenli sonbahar 2014 şimdi!

Değişiklik olmadan sıkıcı uzun bir kış arifesinde, yılın en altın sezonunda, içinde. Onlar yükseklikte olan hava ve dolap ve ruh görünüm ve benlik hissi gereklidir. 2014 moda Ağızları sonbahar nelerdir? Nasıl bukleler için bir gölge seçmek için tarih, bir gardırop ve makyaj, doldurmak için? Bizim ipuçları Kendi resmin parlak renkler eklemek yardımcı olacaktır!

Sonbahar paleti: altın makyaj


Merkezinde göz kapakları, yanaklar ve dudaklar üzerinde altın ışık yansımaları biçiminde, ve "dumanlı göz" lüks şeklinde - Değerli metal, makyaj sanatçıları göre, bu sezon çıplak-make-up gibi alakalı. Dekoratif kozmetik mevsimsel koleksiyonlarda altın Sonbahar tonları, kırmızı, turuncu, bronz, bakır ve soğuk pembe dökülür.
Make-up güneşli yardım değil sadece altın gölge eyeliner, rimel ve allık, bronzlaştırıcı pudra ve daha şık sıcak ve ,.


Sonbahar paleti: radyant saç
Doğal gama doğal tonları yaşamak için zemin kaybetme aşırı boyama ilk sezonu değildir. altınına gelen tabii sonbaharında 2014, kırmızı renk sıcak, kahverengi ve çilek veya bakır tonları kırmızımsı. Orada geniş bir seçim ve tercih edenlere sarışın olmak. Platin, kül tonları ve sıcak

Farklı varyasyonlar, bal, buğday ve çilek kahverengi Bu sezon soğuk gama daha uygundur.

Kuzgun saçlı bir klasik belirti ve onların çikolata ve kestane kilitleri ile Esmer sadece yarım tonlu renk yenileme olacak ve saç sağlıklı bir ışıltı yayar emin olabilirsiniz - mevsimsel eğilimler boyama tercih koyu saçlı güzellikleri.

Ne olursa olsun moda saç rengi seçerseniz seçin ki, trendy renk efekti bakabilirim: (Ombre) örneğin, aşağılamak - açık kök karanlık geçiş balayazhe biter - yanmış saç ve multiottenochnosti etkisi - saç rengi iki ipliklerini dönüşümlü yakın tonları -treh.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yazı Ust Reklam Alanı

Responsive Ads Here

Pages