Evde boyama saç Sırları - Bayan Saç Modelleri Trendi Saç Bakımı

En Yeni Eklenen

Reklam Alanı 720

Responsive Ads Here

Yazı Ust Reklam

Yazı Ust Reklam
Responsive Ads Here

18 Ocak 2015 Pazar

Evde boyama saç Sırları

saç boyama teknikleri
Düzgün evde saç boyamak için nasıl, bu makaleden öğreneceksiniz.

Değiştirmek için - Onlar kolay yolu görüntüyü değiştirmek için söylüyorlar saç rengi . Passion.ru paylaştı ev kullanımı ve bilgi, modern boyalar yardımıyla özel bir sohbet dönüşüm süreci başlar Alla Mimikina, eğitim müdürü L ' Oreal Paris Rusya'da ve Ruslan Kotick, bir lider uzmanı Wella .

Ev boyama için araçlar


Amonyak ve kalıcı bezammiachnymi boyalar (son know-how) tonlama şampuanlar, spreyler, köpükler ve saç makyaj - Ev kullanımı için, araçlar bir cephanelik var. Hangisini seçmek - İstediğiniz sonucu ne bağlıdır.

Saç Renkleri

Saç boyaları üç türlüdür: iki versiyonu amonyak ve bezammiachnymi.

Amonyak boyalar renk kalıcı ve tamamen sağlayan ev kullanımı için ilk araçlardı gri saç boyalı . Ama zamanla, daha dikkatli boyama için üreticilerin bir kılavuz boya hidrojen peroksit olarak hizmet bezammiachnymi boya, icat. Doğru, böyle bir boya, ne yazık ki, küçük bir örtme gücü: gri ile baş edemez, 28 uygulamalar için yıkanmış şampuan  ve doğal gölge desteklemek ya da yenilemek için muhtemeldir.
Ancak üreticilerin defne istirahat ve bir rehber renk karmaşık mikromasel olarak hizmet dirençli boya, bezammiachnymi icat edilmez. Bu tür boyalar gri saç üzerinde dayanıklı ve mükemmel boya. Meyveli veya çiçek - gibi Bonus onlar hoş bir aromaya sahip olmasıdır.


1. Kalıcı SS krem saç Krasa amly petrol ve arginin Faberlic,
2. Kalıcı krem boya Olia Garnier,
3. Dayanıklı saç boyası "Renk Uzmanı» Oriflame,
4. Boya ilgi alanları tercihi envanteri Glam Işıklar L'Oreal Paris,
5. Boyama sistemi Wellaton 2-in-1 Renk Sistemi,
6. Kına siyah Lush .

Saç boyama doğrultusunda size, doğal gölge yenileme parlaklık ve görüntü ile deneme için izin araçlar vardır.

Örneğin, boyama şampuanlar çözülmesi değil renk, denemek için izin verdi. Onlar saç derinliklerine nüfuz ve yüzey tonu filmi örtmek yok. Şampuan şampuan 5 uygulamalardan sonra yıkanır. Ne yazık ki, gri boyalı değil.

Geçici boyama ürünlerinin ikinci tip - Bir renk tonu jelleri . Onlar nemlendirir ve onların yapısında bir saça parlak parlaklık ve damat kompleksi vermek için Parlaklık kendi renk katacak yardımcı olacaktır ipliklerini besler . Renk Tonu jeller şampuana 6-8 kez kullandıktan sonra yıkanır.
Üçüncü grup - tonu muslar iki tiptir.

Birinci yükleme ve renk 15 dakika boyunca saçın üzerinde tutmak için şampuan eklenebilir korumak, daha sonra durulama için karşılık vermektedir. Bu muslar şampuan kullandıktan sonra 8 kez yıkanır. İkinci grup - renk pigmentleri ile köpüğü. Onlar sadece renk parlaklığını artırmak ve saça parlaklık katmak, aynı zamanda yardımcı olmayan döşeme oluşturulması .

Sen, uygun tonu paleti seçin ucu kökünden saç kurutmak için geçerli, ve sonra bir saç kurutma makinesi ile ipliklerini yatıyordu. Bu köpük, ilk şampuanlama sonra yıkanır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yazı Ust Reklam Alanı

Responsive Ads Here

Pages