Balyajlı Kahverengi Saç Renkleri ve Modelleri 2015 Stilleri - Bayan Saç Modelleri Trendi Saç Bakımı

En Yeni Eklenen

Reklam Alanı 720

Responsive Ads Here

Yazı Ust Reklam

Yazı Ust Reklam
Responsive Ads Here

31 Ocak 2015 Cumartesi

Balyajlı Kahverengi Saç Renkleri ve Modelleri 2015 Stilleri

Türk kadınlarının en çok kulandığı saç rengi kahverengi olarak öne çıkıyor. Çok sevdiğimiz bu saç renginde biraz değişikliğe, hareket katmaya ne dersiniz? O halde saçlarınıza balyaj uygulaması yaptırın. Kahverengi saçlara yakışan balyaj renkleri balköpüğü, altın sarısı, karamel, bakır gibi renkler kahverengi saçlarla süper uyum sağlıyor.

Balyajlar, saç modasında eskimeyen bir tarz. Yıllardır karşımıza çıkmakta ve her yıl oldukça fazla bayan tarafından kullanılmaktadır. Bu sezonun 2014 balyajlı saç modellerini incelediğimizde, kahverengi saç üzerine atılan balyajlar dikkatimizi çekti. Saçın renginden bir kaç ton açık olarak tercih edilen balyajlar, bizce çok güzel görünüyor.

Bal köpüğü Karamel balyajlı saç modelleri, bu sezonun öne çıkan saç renklerinden birisi oluyor. Saçlarınız karamel renkteyse bal köpüğü ile röfle yaptırabilir ya da her iki rengi karıştırarak tüm saçınıza uygulayabilirsiniz. Üstelik bal köpüğü karamel saç rengi, hem buğday tenli bayanlara, hem de esmerlere yakışmaktadır. Peki sizin favori renginiz hangisi?

Genç kızlar arasında oldukça yaygınlaşan saç stili iki renkli saçlardan oluşuyor. Orijinal ismi ise ombre. Ombre saç modelleri, üstlerden saç uçlarına doğru farklı renklerin kullanılmasıyla oluşan saçlardır. Yani biz buna 'iki renkli saç modelleri' diyoruz. İki renkli saç modeli seçerken dikkat etmeniz gereken en önemli nokta, seçtiğiniz renklerin birbiriyle uyumlu olmasıdır. Sizlere yön göstermesi adına en güzel iki renkli saç modellerini bir araya getirdik. Videodan izleyebilirsiniz.

Türk bayanlarının en çok sevdiği saç rengi kahverengi ve tonları olarak öne çıkıyor. Eğer sizde kahverenginin güzel bir tonunu saçınızda görmek istiyorsanız kestane saç rengini tavsiye edebiliriz. Ancak sadece kestane rengiyle yetinmeyin, saçlarınızın parlaması, ışıldaması için bal köpüğü balyaj yaptırın. Kestane rengi ve bal köpüğü balyaj ikilisi muhteşem ışıltılı saçların da çıkış noktası oluyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yazı Ust Reklam Alanı

Responsive Ads Here

Pages