Buğday Tenlilere Yakışan Saç Renkleri - Bayan Saç Modelleri Trendi Saç Bakımı

En Yeni Eklenen

Reklam Alanı 720

Responsive Ads Here

Yazı Ust Reklam

Yazı Ust Reklam
Responsive Ads Here

31 Ocak 2015 Cumartesi

Buğday Tenlilere Yakışan Saç Renkleri

Buğday tenli hanımlar saç rengi konusunda epey şanslılar diyebiliriz. Saç renkleri arasında tercih edebilecekleri onlarca renk bulunuyor. Bu renklerden bazıları, altın sarısı, moka kahvesi, kestane ve karamel renkleri, açık bakır, kızıl sarısı, bal sarısı, küllü sarı gibi daha sayamadığımız onlarca saç rengini tercih edebilirsiniz. Biz de sizin için en güzel saç renklerini bir araya getirdik. Videodan izleyebilirsiniz.

Esmer tenli bayanlar, saç rengi seçimi konusunda oldukça şanslılar. Geniş renk seçeneği ile esmer bayanlara yakışan saç renkleri var. Kabaca söylemek gerekirse, sarı hariç hemen hemen tüm saç renkleri esmer bayanlara yakışmaktadır. Ancak en çok yakışan ve tavsiye ettiğimiz saç renkleri, küllü saçlar, koyu çikolata, açık kahve, küllü koyu sarı ve bakır kahve gibi renklerdir.

Kumral saç açık renk ve buğday tenli kişilerde güzel bir görüntü sağlar. Kumral saç esmer kadınlarda da güzel görünür ama saçın uçlarına doğru açılan bir ton tercih edilmelidir. Kızıl saç açık ve buğday ten ile uyumludur, esmer kadınlarda uçlara doğru kızıl renk uygulanabilir. Sarı renkte saç açık ve buğday ten ile uyumludur, ama esmer kadınlarda uygulanırken saç dibini çok açmadan kullanılırsa daha iyi sonuçlar veriir.


Beyaz tenli bayanlar, saç rengi seçme konusunda oldukça şanslı diyebiliriz. En koyusundan en açık rengine kadar, renk kartelasında bulunan onlarca rengi tercih edebilirler. Eğer beyaz tenliyseniz ve saçınızı sarıya boyatmak istiyorsanız yine alternatif renk tonlarınız oldukça fazla. Koyu sarıdan kumral sarıya kadar tüm renkler sizin için ideal diyebiliriz. Ancak videoda göreceğiniz saç renkleri, sizin için ideal sarı renklerdendir.Beyaz tenli bayanlar, ten rengi gereği oldukça dikkat çekerler. Peki bu dikkati seçeceğiniz ruj rengi ile bütünleştirmeye ne dersiniz? Beyaz tenli bayanlar için ruj renkleri, oldukça geniş bir yelpazade karşımıza çıkıyor. Zıt renkler (kırmızı, mor gibi) çok yakıştığı kadar, açık renk rujlar da çok yakışıyor. Size en çok yakışan ruj renklerini videodan görebilirsiniz.

Bal köpüğü saç rengi, son zamanların en çok öne çıkan saç renkleri arasında yer alıyor. Özellikle esmerlere ve buğday tenli bayanlara tavsiye ettiğimiz bal köpüğü, bahar ve yaz aylarında imajını yenilmek isteyen bayanlara tavsiye ettiğimiz saç rengidir. Balköpüğü saçlara en çok yakışan saç modeli ise, maşa ile yapılmış dalgalı saçlar veya doğal dalgalı saç modelleri oluyor. Eğer saç renginizi değiştirmeyi düşünüyorsanız bal köpüğü saç rengini şiddetle tavsiye ediyoruz.
Buğday tenli hanımlar saç rengi konusunda epey şanslılar diyebiliriz. Saç renkleri arasında tercih edebilecekleri onlarca renk bulunuyor.

Bu renklerden bazıları, altın sarısı, moka kahvesi, kestane ve karamel renkleri, açık bakır, kızıl sarısı, bal sarısı, küllü sarı gibi daha sayamadığımız onlarca saç rengini tercih edebilirsiniz.

Biz de sizin için en güzel saç renklerini bir araya getirdik. Videodan izleyebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yazı Ust Reklam Alanı

Responsive Ads Here

Pages