Yepyeni Bakır Kahve Saç Rengi Modelleri 2014 - Bayan Saç Modelleri Trendi Saç Bakımı

En Yeni Eklenen

Reklam Alanı 720

Responsive Ads Here

Yazı Ust Reklam

Yazı Ust Reklam
Responsive Ads Here

20 Ağustos 2014 Çarşamba

Yepyeni Bakır Kahve Saç Rengi Modelleri 2014

Bakır Kahve Saç Rengi Modelleri 2014 yeni stilleri ile sizlerleyiz. Bakır kahve saç rengi bu sezonda popüler olmaya devam ediyor. Bende bir kuaför olarak bu sezon en çok beğendiğim renk diyebilirim.

Bakır kahve saç rengi denildiği zaman tek bir renk gözünüzün önüne gelmesin. Açık bakır kahve koyu bakır kahve gibi birçok tonlamaları var. Ama hepside ayrı ayrı güzel bence.

Sıcak bir renk olduğundan beyaz tene de esmer tene de yakıştığını düşünüyorum. Kimileri bakır tonlarının sadece beyaz tene gideceğini düşünse de esmer tenede oldukça fazla yakıştığını düşünmekteyim.


 
 
Bakır kahve saç rengi kullananlara tavsiyem kaşların rengi koyu görünüyorsa mutlaka bir ton kırılmalı diye düşünüyorum. Kahve ve karamel saç rengi gibi tonlarda kaçların rengi siyah kaldığında uyumsuzluk oluyor. Mutlaka kaşların rengi de bir ton açılmalı diye düşünüyorum.

 Sarı ve platin sarısı saç rengi kullananlarda kaçlar siyah kaldığında uyum bozulmuyor. Fakat kahvelerde bozuluyor. Resimlerde de zaten dikkat ederseniz kaş renkleri bir ton kırılmış olduğunu fark edersiniz.





Bakır kahve saç renginin arasına hafif açık ama daha canlı bakırlar da atılabilir.Özellikle koyu kızıl bakır kahve gibi tonların arasında çanlı bakır turuncuya kaçan gölgeler genç ve spor bir hava katacaktır.
 
 
Bakır kahve saç renginin açık olanlarına da bakır karamel de denilebilir. Bana göre biraz açık bir ten renginiz var ise bakır karamel de oldukça yakışacaktır. Renk olarak sıcak bir renk olduğundan size daha canlı beğenilen  ve modern bir hava katacaktır.

 Ünlülerde bu yıl bakırın her tonunu kullanmakta. Bir kuaför olarak sürekli araştırıyorum özellikle yabancı ünlülerde bu sezonda bakır kahve ve bakırın diğer tonlarını beğenerek kullanmaktalar.
 Bakır kahve tonunun bir diğer avantajı da yıkandığında ve solduğunda kötü bir renk almamasıdır. Ne kadar solarsa solsun bence güzelliğini korumaya devam eden bir tondur bakır kahve.

 
  

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yazı Ust Reklam Alanı

Responsive Ads Here

Pages