Saç Rengi Bal Sarısı Balyaj Modelleri 2014 Trendi - Bayan Saç Modelleri Trendi Saç Bakımı

En Yeni Eklenen

Reklam Alanı 720

Responsive Ads Here

Yazı Ust Reklam

Yazı Ust Reklam
Responsive Ads Here

20 Ağustos 2014 Çarşamba

Saç Rengi Bal Sarısı Balyaj Modelleri 2014 Trendi

Bal sarısı saç rengi de bu yıl çok fazla tercih edilen renklerden biri. Özellikle hafif balyajlarla hareket verildiğinde mükemmel görüntüler ortaya çıkıyor.

Sonunda gizli tarifi buldum Saçlarım tam da özenerek baktığım bal köpüğü saç rengi oldu , şimdi sizlere resimleri sunuyorum.

Evde bal köpüğü saç rengi eidlebilirmi evinizde kendiniz saçlarınızı boyamak istiyorsanız bal köpüğü saç renk tonunu tutturabilirmisiniz.

Bal Sarısı Saç Rengi Bal Sarısı Balyaj Modelleri2014 Resim Galerisi

Bal sarısı saç rengi de bu yıl çok fazla tercih edilen renklerden biri. Özellikle hafif balyajlarla hareket verildiğinde mükemmel görüntüler ortaya çıkıyor.Beyaz tene ve esmer tene de oldukça yakışan bal sarısı saç rengi maşalanmış saçlarda ise bir başka güzel görünüyor.


 Bal sarısı saçlar kullanılırken dikkat edilecek bir unsur ise kaşların bir ton kırılacak olması. Yani eğer kaşlarınız siyah ise bal rengi saçlarda uyumsuzluk yaratıyor. Her şey mükemmel görünür iken eksik bir parça var gibi duruyor. Yarım ton bile kaşların kırılması yada kahveleştirilmesi bal rengi saçlarda daha harika bir görüntü veriyor.
   
 
   

 
  

 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yazı Ust Reklam Alanı

Responsive Ads Here

Pages