Saç Beyazlamasi Neden mi Kadinlari Mutsuz Ediyor - Bayan Saç Modelleri Trendi Saç Bakımı

En Yeni Eklenen

Reklam Alanı 720

Responsive Ads Here

Yazı Ust Reklam

Yazı Ust Reklam
Responsive Ads Here

20 Ağustos 2014 Çarşamba

Saç Beyazlamasi Neden mi Kadinlari Mutsuz Ediyor

Saçın Beyazlamaması İçin Yapılması GerekenlerBu yazımızda sizlere, saç beyazlaması nasıl önlenir, ve saç beyazlaması nasıl durdurulur sorusunun yanıtları arasında yer alan, saç beyazlamasını önleme ile ilgili püf noktalar. Saçın Beyazlamaması İçin Yapılması Gerekenler.

Saç beyazlama nedenleri, genç yaşta saç beyazlaması neden olur, saç neden beyazlar, beyaz saçlar nasıl eski haline döner, saç beyazlamasında en etkili çözümler için tıkla.

Saçın Beyazlamaması İçin Yapılması Gerekenler

Saçlarımız da tıpkı vücudumuz ve cildimiz gibi yaşlanıyor, yıpranıyor. Nasıl ki cilt bakımına ve vücut sağlığımız için desteğe ihtiyacımız var ise, saçlarımızın da desteğe ihtiyacı var. Hem cildimiz,hem bedenimiz, hem de saçlarımız için ilk yapmamız gereken doğru ve sağlıklı beslenmeye özen göstermek


Erken Beyazlayan Saçlara Bitkisel Çözüm


İlk iş olarak doğru beslenmeye özen göstermek gerek. Bu sayede saçların erken beyazlamasını önlemek ve saçların grileşmesini önlemek mümkün olacaktır.
* Bol bol yeşillik tüketmek : Bütün yeşil yapraklı sebzeler saçların ihtiyacı olan vitaminleri karşılamaktadır. Sebzeler buharla pişirilerek veya haşlanarak tüketilebilir. Yeşil yapraklı sebzeler, aynı zamanda cilt ve kalp sağlığı için de son derece fayda sağlamaktadır.
* Çikolata Tüketin :  Çikolata, saçların melanin üretimine yardımcı olan bakır elementini içermektedir. Bu madde bozulmadan orijinal rengini korur. Çikolatanın kakao miktarının yüksek olmasına dikkat edin ve aşırıya kaçmayın çünkü çikolatanın faydaları olduğu gibi yan etkileri de vardır.
*Mor ve kırmızı renkli meyveleri tüketmeniz fadalı olur : Çilek, böğürtlen,kiraz gibi kırmızı ve mor meyveler C vitamini bakımından zengin kaynaklardır. Bu meyveler saçların sağlıklı bir şekilde büyümesin katkıda bulunur ve gözle görülebilen yaşlanma belirtilerini azaltır.
* Badem Tüketin :  Her yerde bulabileceğiniz, saçlarınız için iyi gelen bir besin kaynağı.

Beyaz ve Gri Saçlar İçin Bitkisel Çözüm


Her sorunun bir çözümü olduğu gibi, beyaz saçları çözüm e var elbette. Vereceğimiz bitkisel öneriler ile beyaz ve gri saçları koruyabilirsiniz..
* Hacı Bektaşi Üzümü ve Amla Hint Yağı Güney Doğu Asya’da kullanılan bitkisel bir yöntemdir. Bu yağ saç dökülmesi ve beyaz oluşumunun önlenmesinde etkili olabilir.
* Kafa derisi üzerine masaj yapar gibi, soğan uygulaması yapın. 30 dakika boyunca bu uygulamayı yaptıktan sonra şampuan ile saçınızı yıkayın. Bu yöntem de beyaz saçların oluşumunu engellemede etkili olabilir. Soğan uygulamasını haftada 2 defa yapabilirsiniz. Bu sürenin sonunda saçlarınızı iyice yıkayınız.
*Günde bir bardak havuç suyu içmek beyaz veya gri saç oluşumunu önleyebilir, fakat bu durum düzenli olarak yapılmalıdır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yazı Ust Reklam Alanı

Responsive Ads Here

Pages