En Popi 2014 Saç Renkleri Nelerdir - Bayan Saç Modelleri Trendi Saç Bakımı

En Yeni Eklenen

Reklam Alanı 720

Responsive Ads Here

Yazı Ust Reklam

Yazı Ust Reklam
Responsive Ads Here

20 Ağustos 2014 Çarşamba

En Popi 2014 Saç Renkleri Nelerdir

2014 Saç Renkleri Nelerdir?2014 Saç Renkleri Nelerdir? Ten rengine göre saç rengi seçimi yazısında hangi ten rengi için hangi saç renkleri kullanılır, hangi saç renkleri hangi ten rengine yakışır konularında. 2014 İlkbahar saç renklerinden birini tercih edecekseniz saçınızı şimdiden bahara hazırlamalısınız.

2014 saç rengi trendlerinde ve en moda saç renkleri doğal kahve saç renkleri omreli saç renkleri ve doğal gölgeli sarı saç renkleri listenin


2014 Saç Renkleri Nelerdir?

Yılın 2. ayında bulunduğumuz şu günlerde merak eden ve saç renkleri modasını takip eden hanım okurlarımız için bir araştırma yaptık. 2014 yılı saç renkleri modası nelerdir? 
Hangi saç rengi daha çok kullanılıyor gibi soruların cevaplarını araştırdık. Malum kıyafetin olduğu gibi saç renginin de bir modası var ve her yıl değişiyor. Siz de saç renginiz konusunda karar verememişseniz 2014 saç renkleri modasında neler var? Bir göz atın deriz. Karar vermenizde size epeyce yardımcı olabilir…

2014 Saç Rengi Modası


2014 yılı saç renkleri içerisinde naturel renklerden tutun da koyu renk saçlara kadar pek çok renk seçeneği mevcut.

Koyu ve Parlak Renkler; 2014 saç modasında göreceğimiz koyu renkler oldukça yoğun ve parlak renkler olacak. Bu yoğunluğu ve parlaklığı yumuşatmak için, ara renklerde veya daha açık renklerde balyaj uygulaması yapılabilir.

Doğal Kahve Tonları ; 2014 saç renklerinde tercih edilen koyu renkler arasında özellikle çikolata kahve,kestane ve maun renkler dikkat çekiyor. Daha doğal görünümlü tonları tercih eden hanımlar için uygun olan bu tonlar, üzerine herhangi bir balyaj ya da röfle uygulaması yapılmamadan da, yüz hatlarını netleştiriyor ve rahatlıkla kullanılabiliyor.

Altın Sarısı; Altın sarısı saçlar, açık tenlere parlaklık ve sıcaklık getiriyor. 2014 yılının en moda rengi olacak altın sarısını tercih edecekseniz, size önerimiz açık altın kum veya karamel rengi olacaktır.

Platin Sarısı; 2014 yılında platin sarısı sık karşılaşacağımız bir renk. Özellikle bol miktarda sürülmüş siyah rimel ve kırmızı ruj ile son derece güzel bir uyum sağlıyor. Üstelik yüz hatlarını belirginleştirdiğinden sizi çok daha çekici kılıyor.

Küllü Bej Sarı; Sarı ve açık kumral saçlarda son derece doğal duran küllü bej sarı bu yılın en trendi saç rengi olmaya hazır. Küllü bej sarının üzerine, karamel rengi veya bal rengi, yada altın renginde yapılacak balyaj sizin çok daha genç ve ışıl ışıl görünmenizi sağlayacak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yazı Ust Reklam Alanı

Responsive Ads Here

Pages