Doğal Yollarla Saç Rengi Açmak Nasil mi Olur - Bayan Saç Modelleri Trendi Saç Bakımı

En Yeni Eklenen

Reklam Alanı 720

Responsive Ads Here

Yazı Ust Reklam

Yazı Ust Reklam
Responsive Ads Here

12 Haziran 2014 Perşembe

Doğal Yollarla Saç Rengi Açmak Nasil mi Olur

Saç Renginizi Açmak İçin Yöntemler

Bira İle Saç Rengi Açmak

Kokusu kötü olsa da açık renkli bira, saçınıza doğal güneş parıltısı vermek için faydalı olabilir. Birkaç tane deneyen duymuştum okumuştum parlaklık verdiklerini söylemişlerdi. 

Birayı bir kaba doldurun ve saçlarınızı içine yatırın sıkıp hemen güneşe çıkın ve bir saat bekleyin sonra güzel bir şekilde durulayın yine pek diplerinize temas ettirmeyin kızlar. Bu işlemi haftada iki ya da üç kez tekrarlayın.


Oksijenli Su İle Saç Rengi Açmak


Saçı yıpratıyor kızlar baştan söyleyeyim. Oksijenli suyu sürüp 1-2 saat saçınızda bekletebilirsiniz güneşe çıkmanıza gerek yok zaten yakarak açıyor. Aslında pek önermiyorum ama çabuk olsun derseniz deneyebilirsiniz. Yalnız kullanmadan önce saçınızı kremle temizleyin birazda kremli bırakın sonrasında da mutlaka krem uygulayın...

Papatya ve Zeytinyağı İle Saç Rengi Açmak


Papatya bitkisinin saç rengini açtığı herkes tarafından bilinir. Bu maskeyi uygulamaya geçirmek için; iki avuç kuru papatyayı kaynar suyun içine atarak demlemeye bırakınız. Demlenen su ılık hale geldikten sonra; iki yemek kaşığı hindistan cevizi yağı ilave ederek, saçlarınıza uygulamalısınız. Karışım saçlarınızda üç saat kalabilir. Papatya ve hindistan cevizi yağı ile birlikte saçlarınız doğal bir şekilde açılacaktır.

Papatya Çayı İle Saç Rengi Açmak


Doğal malzemeler satan genellikle aktarlarda bulabileceğiniz papatya çayından alıp kaynayan bir çaydanlık suyun içine atıp. Bir müddet daha kaynamasını bekliyoruz. Kaynadıktan sonra soğumaya bırakıyoruz. Saçlarımızı yıkayıp duruladıktan sonra hazırladığımız papatya suyundan sürüyoruz ve dışarı çıkıp güneşte 50-60 dk. civarında kurumasını bekliyoruz. Bu işlemi saçlarımızı açmak istediğimiz kıvama gelene kadar her gün tekrar uygulayabiliriz.

Bal İle Saç Rengi Açmak


Balın saç rengini açmada kullanıldığını daha önce hiç duymuş muydunuz? Yapışkan olmasının yanında iyi bir doğal açıcıdır bir miktar saçımıza sürdüğümüz balı saçımızı tarayarak saçlarımıza yediriyoruz. Saçımızın balla kuruması için 45-60 dk. arasında güneşte kurumasını sağlıyoruz. Bu metod saç renginin açılmasını sağlarken saça dolgunluk hissi ve parlaklık kazandırır. Bal ayrıca saç dökülmesine karşı kullanabileceğiniz şampuanlardan daha faydalı doğal bir maddedir.

Limon İle Saç Rengi Açmak


1 litre suyun içine, yarım limon suyu sıkılır. Bu karışım bir pet şişe içerisine alınır. Pet şişede karıştırdıktan sonra; saçlar bu su ile ıslatılır. Islak haldeyken güneşe çıkıp bir saat beklemelisiniz. Limonlu karışımı saç diplerinize uygulamamalısınız. Limon asidi saç derisini yakabilir. Limonun vücut üzerindeki olumlu etkisi; saçlarda da geçerlidir. Saç renginin doğal yollardan açılmasını sağlar. Saçlarında tatlı bir ışıltı isteyenler için, fazla faydalıdır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yazı Ust Reklam Alanı

Responsive Ads Here

Pages