Doğal Boyalı Saçlar Hakkinda Bilinmeyenler 2014 - Bayan Saç Modelleri Trendi Saç Bakımı

En Yeni Eklenen

Reklam Alanı 720

Responsive Ads Here

Yazı Ust Reklam

Yazı Ust Reklam
Responsive Ads Here

13 Haziran 2014 Cuma

Doğal Boyalı Saçlar Hakkinda Bilinmeyenler 2014

Boyalı Saçlar olarak size saç boyama boyalı saç bakımı boyalı saçlar için şampuan boyalı saçlarda saç kremi hakkında bilgiler vermekteyiz.

Boyalı Saç Bakımı Nasıl Yapılır


Boyalı saçların bakımı oldukça zor durumdur. Saçların ırsi açıdan ya da yaş ilerledikçe oluşan beyazların sonucunda saçlar mecburiyetten boyanır. Bazı yaşı ilerlemiş kişiler boyama yöntemine gitmese de genç yaşta bu sorunla karşılaştıklarında boyama yöntemini tercih ederler.




Boyalı Saçlara Doğal Bakım Önerileri


Tek dokunuşla güzelliğimize güzellik katan saç boyaları; sık ve bilinçsiz kullanım, kalitesiz ürün seçimi gibi nedenlerle saçlarımıza zarar verebiliyor. Saç dökülmesi, mat görünüm, kırık uçlar ve sertleşen saç sorunlarına neden olabiliyor.


Saç Boyarken Nelere Dikkat Edilir


Ancak çalışan kadınlar için kuaförde zaman harcamak, bir başka zamandan çalmak anlamına geldiği için oldukça fazla kez böylesi değişiklikler arka plana atılır. Bu nedenle artık her gün daha fazla kadın gerek zamandan ve paradan tasarruf etmek, gerekse sadece denemek amacıyla saçını evde boyamayı tercih ediyor. Siz de markette dolaşırken saç boyası reyonunda takılıp bir türlü karar veremeyenlerdenseniz, işte size mükemmel sonuçlar elde etmenin püf noktaları!



Boyalı Saçlar Nasıl Yıkanır


Saç bakım ürünlerini kuru saça değil, nemli saça uygulayın. Böylelikle daha kısa sürede, daha iyi sonuç alırsınız. Saçınızdaki dalgaları canlandırmak için, saç köpüğünü tenis topu büyüklüğünde elinize sıkın ve diplerden dışa doğru nüfus etmesini sağlayın. Eğer saçınızı yıkayacak vaktiniz yoksa ve saçınız kısaysa, saçınızı biraz ıslatın, geriye doğru tarayın ve sadece alnınızın üstündeki saçlara sprey sıkın.

Saç Nasıl Boyanır


İlk olarak evde saç boyamaya karar vermeden önce saçınızın kesime ihtiyacı olup olmadığını kontrol edin. Kırıklarınız ya da yıpranmış saç telleriniz varsa saçınızı kestirin. Saç telleriniz ince ve kuru ise öncelikle bakım yapın. Güçlenmesi için b vitamini, güneşin etkilerini daha aza indiren ve korumaya yarayan e vitamini, nemlenmesi için avokado yağı ve hindistancevizi yağı içeren ürünler tavsiye edilir.


Doğal Yollarla Saç Rengi Açma

Bira İle Saç Rengi Açmak
Oksijenli Su İle Saç Rengi Açmak
Papatya ve Zeytinyağı İle Saç Rengi Açmak
Papatya Çayı İle Saç Rengi Açmak
Bal İle Saç Rengi Açmak
Limon İle Saç Rengi Açmak


Saç Boyası Zararları


Oksidasyon bazlı boyalara kıyasla direkt ve doğal boyalar daha az alerjiye neden olur. Alerji vakalarının birçok doğrudan boya maddesiyle ilgilidir. Bu nedenle ev kullanıcılarına hararetle tavsiye edilen şey, tüm saça boya uygulamadan önce küçük bir bölgede boyayı denemeleridir. Kuaförler de benzer şekilde metod yapar.

Saç Boyama Teknikleri


Saçlarınızın durumunu değerlendirin

Saçınızı boyamadan önce, ne halde olduklarını kontrol edin. Saçınız ne kadar sağlıklı olursa, alacağınız sonuç da o kadar iyi olacaktır. Bu nedenle boyama işlemini gerçekleştirmeden önceki hafta, saçınıza birkaç kez bakım yapın. İçinde, saçları güçlendiren B vitamini, pantenol, E vitamini, avokado veya Hindistan cevizi yağı gibi nemlendirici maddeler bulunduran ürünleri deneyin.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yazı Ust Reklam Alanı

Responsive Ads Here

Pages