Özensiz asimetrik saç kesimi 2015 - Bayan Saç Modelleri Trendi Saç Bakımı

En Yeni Eklenen

Reklam Alanı 720

Responsive Ads Here

Yazı Ust Reklam

Yazı Ust Reklam
Responsive Ads Here

18 Ocak 2015 Pazar

Özensiz asimetrik saç kesimi 2015

Birkaç yıldır, saç kesimi tarzı dikkatsiz şık onların popülerlik kaybetmek yok. Ilk bakışta, orijinal, sen istifleme farklı efektler oluşturabilirsiniz gibi görünüyor Onlar, montaj çok zor değil - örneğin, saç daha fazla hacim yapmak veya yüz özelliklerini düzeltmek ve hemen hemen her görüntüyü sığdırmak için.

Uzun saç
Geçen yüzyılın 70'li yılların başında Cascade "iyi" sürüm gösterişli Punk saç kesimi kabul ve bugün olduğu gibi popüler değildi. Günümüzde, ancak bir eğilim haline gelmiştir. Teknoloji saç kesimi klasik anlamda şeritlerin uçlarına taç saç kısa gelen uzun, adımlar kesilmiş olmasıdır.

Gündelik saç veya sözde zaman düzensiz kaskad sihirbazı değişen yüksekliklerde adımını yapar. Uzun saçlar için saç kesimi Bu saça muhteşem bir hacim verir ve başarılı bir romantik bukleler oluşturmak için temel oluşturur.


Eğer doğa tarafından ince saçlarınız varsa, sen yapma, yemyeşil yele etkisini elde edebilirsiniz bir kademeli saç kesimi kaskad . Sihirbaz makas ellerinde başlamadan önce, saç biter bırakmaya gelecekte nasıl gidiyor kendiniz belirleyebilirsiniz. Bu nüans itibaren tekniği saç kesimi bağlıdır.


asimetrik saç kesimi 2015

Eğer varsa - yuvarlak yüz sahibi, kaskad tamamlamak için tavsiye edilir kesim patlama . Daha ileri veya asimetrik patlama yapmak için - görsel kişinin özellikleri keskin ve aristokrat yapmak "çekme".

Dağınık kaskad Eğer stil ile deneme ölçüde saç uzunluğunu değiştirmeden farklı görüntüler üzerinde denemek için izin verir. Eğer biraz lüks bukleler ile ayrılık olmadan, imajını değiştirmek istiyorsanız Yani, bu sürüm - Sizin için en iyi.

Orta uzunlukta saç

A Kind dört - kişinin hemen hemen her tür hakkında bir zamansız klasik, ama bu geleneksel saç modeli bunu yaparsanız teknolojinin bir çağlayan, muhteşem bakmak veya her tarafta düzensiz ipliklerini yapabilir.

Çirkin ve grunge tarzı saç kesimi takım Lovers Tomboy yırtılmış patlama ile bir asimetrik bob dayanmaktadır. Örneğin, İskandinav sarışın saç parlak gölge verecek Yaramaz şık tarzı.

Tomboy saç kesimi abartılı stil oluşturulmasını desteklemektedir. O yüzün bir kısmını kapsayan bu kadar uzun sivri patlama balmumu yardımıyla yatıyordu. Fan saç ve balmumu veya jel kullanılarak bireysel ipliklerini vurgu yapmak.

Eğer nedeniyle dikkatsiz istifleme oyun tonları, saç Streaked Eğer parlak görünür ve ipliklerini görsel daha hacimli hale gelecektir.

Orijinal saç kesimi almak istiyorsanız Bu arada, size yapmak için servis teknisyeni sormak patlama surround bob , saç üstün toplu uzunluğu. Bir tarafa patlama tarak veya ona bir püskül hacmi yapmak ve soğuk tonlarda bir görüntü makyaj eklemek için yeterli döşeme zaman etkisini artırmak için.

Kısa saç

- Kısa saç takım elbise en iyi en popüler saç kesimi yıl için perileri . Ünlü Audrey Hepburn romantik komedi şekilde ortaya sonra, geçen yüzyılın 50-ler moda trend haline gelmiştir "Roman Holiday".

Moda peri saç kesimi özensiz seçilmesi, güvenle yapabilirsiniz döşeme ile deneme . Özellikle iyi böyle melirovannyh teller gibi zıt renklerin, bir arka plan üzerinde görünüyor.

Ancak, kısa saç sahipleri diğer seçenekler saç kesimi seçebilirsiniz. Örneğin, düzensiz uçları ile bir fasulye - az şık bir seçenek, görsel kasıtlı ihmal etkisi yaratır. Bu saç kesimi mükemmel karanlık saç cazibesini vurguluyor. Saç gelen rahatsız edici farklı uzunluklarda şekilli ipuçları şık bir görünüm, ama aynı zamanda saçlara ekstra hacim vermek değil, sadece etraf.

Deneme ve gerçekleştirmek için usta sormak korkmayın çizgilerin tam asimetri ile bir saç kesimi oksipital bölgeye saçak ve yan kilitleri:. Böyle bir saç modeli ile her zaman gündemde olacak.

Eğer varsa romantik bir dalga , yapmaya klasik düz ayrılık ve yuvarlak ipuçları ile bir bob . Işık saç, saç modeli bu harika görünüyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yazı Ust Reklam Alanı

Responsive Ads Here

Pages