Atkuyruğu Saç Modelli Nasıl Yapıyorsun Önemli - Bayan Saç Modelleri Trendi Saç Bakımı

En Yeni Eklenen

Reklam Alanı 720

Responsive Ads Here

Yazı Ust Reklam

Yazı Ust Reklam
Responsive Ads Here

8 Kasım 2014 Cumartesi

Atkuyruğu Saç Modelli Nasıl Yapıyorsun Önemli

At kuyruğu saç modelini kendi başınıza kolay ve şık bir şekilde hazırlayabilirsiniz çok fazla zaman ayırmadan evde atkuyruğu yapabilirsiniz.  Atkuyruğu düz saçlarda kullanımı o kadar kolay ve şık görünüyor ki bunlardan size 10 farklı seçenek sunacağız. Atkuyruğu saç modelleri bir çok ünlü tarafından da şık bir şekilde taşındı ve sadeliği kadar gösterişi ile de göz doldurdu. Bizde size birkaç seçenek sunacağız.

1. Model Saç teli ile sarımlı model
İlk olarak saçımızı atkuyruğu şeklinde kancalı lastik ile topluyoruz. Sonra saçımızın alt kısmından bir tutam alıp saçımızı topladığımız lastiğin çevresini örtecek şekilde sarıyoruz ve alttan tel toka ile ucunu tuturuyoruz. Birazçık sprey ile saçımızı sabitleştiriyoruz.
2. Model Örgü ile sarımlı model
Yine saçımızı atkuyruğu şeklinde lastik ile topluyoruz. Saçın altından bir tutam alıp örüyoruz. sonra lastik çevresine sarıyoruz alttan tel toka ile tutturup sprey ile sabitliyoruz.
 3. Model Yan taraflara örgü
Saçın yan taraflarına ikişer fransız örgü ile örüyoruz ve saçın toplanan kısmına geldiğinde 1. modeldeki gibi at kuyruğu kapıyoruz.
4. Model Ön kısma birazcık krepe
İlk olarak saçınızın ön kısmından bir tutam alıyoruz ve arka tarafını tarak yardını ile dibine doğru bastırıyoruz krepe yapıyoruz krepenin üst kızmını düzeltip arka kısımdan atkuyruğu yapıyoruz.
5. Ön taraftan saçı yana
Ön taraftan ortanın biraz aşağısından saç tutamı alıp yana tarıyoruz ve arkadan saçı topluyoruz . Uclarınada maşa ile kıvırçıklık veriyoruz.
6. Aşağıdan gevşek toplama
Saçımızı biraz alt kısımdan gevşek olarak topluyoruz.
7. Üsten toplama ve fransız örgü
Saçımızın üst kısmından bir tutam saçı alıyoruz ve saçı örerek arka kısma ekliyoruz ve topluyoruz. Yanlardanda biraz şaçı serbest bırakıyoruz.
8. Üst kısmı biraz topluyoruz ve arkadan at kuyruğu yapıyoruz.
9. Modelde saçımızı arka alt kısımdan ikiye ayırıyoruz ve içe bükerek iki ayrım saçı ortada topluyoruz.

10. Modelde saçımızın arka ortadan başlayarak fransız örgüsü örerek yukarıya kadar örüyoruz ve yukarıdan topluyoruz.







Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yazı Ust Reklam Alanı

Responsive Ads Here

Pages