Saç Aksesuar Trendleri ilkbahar 2015 - Bayan Saç Modelleri Trendi Saç Bakımı

En Yeni Eklenen

Reklam Alanı 720

Responsive Ads Here

Yazı Ust Reklam

Yazı Ust Reklam
Responsive Ads Here

10 Ekim 2014 Cuma

Saç Aksesuar Trendleri ilkbahar 2015

Genç bayanlara özel saç aksesuar trendleri ilkbahar 2015 hakkında bilmeniz gereken .
 
Yanardöner çiçek SERPİNTİLER deri saç bantları itibaren, altın tokalarım için, doğru saç aksesuarı gel bahar her saç stilini canlandırmak olacak yay. Eğer pist en iyi saç aksesuarları ile ilham istiyorsanız, okumaya devam edin.

Bazen güzel görünümlü olağanüstü inşa etmeye çalışıyoruz harcanan çaba miktarı, ya da saat ile ilgisi vardır. Karmaşık bir süreç tamamen başarısız nerede Her şimdi ve sonra modern bir büküm, ya da hassas bir süsleme kolaylıkla başarılı olabilir. Gibi bahar 2014 saç trendleri işaret ısrar, önümüzdeki sezon tüm olmadığını stil kendisi
ya da saç aksesuarları beklenmedik bir kullanımı yoluyla, effortlessness bir anlamda sağlanması hakkında.

Altın tokalarım ve deri saç bantları itibaren, çiçek çiçekleri ve altın gevreği, 2014 bahar dişiliğin en modern tokluk karıştırır. Ya şık saç ve eşit cilalı saç aksesuarları tercih, ya da ince yol almak ve hassas bezemeler üzerine oynamayı tercih, bir şey kesindir: saç aksesuarları, tüm bahar ve yaz 2014 boyunca yapılacak önemli bir ifadesidir.

Aradan sonra, biz bahar 2015 pistleri gidişli tanık muhteşem aksesuar dizesinde ilham bulmak. Bizim abone unutmayın bülteni veya Facebook'ta bizi takip tüm bahar 2015 saç modelleri ile güncel tutmak istiyorsanız.

Bahar 2015 saç aksesuarları

, Bahar 2015 saç aksesuarları kişiliği ile dolu olan lüks bugünün fikrine yakın tutarken geçmiş dönemlerin zarafeti çağrıştıran. Mükemmel cilalı, ya da kesinlikle zahmetsiz saç eşleştirilmiş, kendi üzerindeki tüm parlaklık izin eğer güçlü bir etki yaratmak için ayarlanır.
Çiçek saç aksesuarları

Gider her bahar ile, ilham kaynağı olarak çiçek kullanımı giderek daha büyük oranlarda büyür. Güzel dan çiçek baskılar ve zarif apliklerde saçını süsleyen çiçek aksesuarları bir avuç için giysiler kapsayan, geçiş sadece kolay değil, aynı zamanda doğal görünür. Bahar 2014 deneme için:
Hippi çiçek saç bantları

Eşlik flowy malzemeler ve yakın tarafından uyarılmış umursamazlık yapışmasını bohem estetik, hippi çiçek saç bantları hala yapılmamış dalgalar wreathing ve ancak orada makyaj ipuçları taşıyan parlak bir cilde mükemmelleştirmek edildi Anna Sui de ilkbahar 2014 için güçlü gidiyor.

Saç aksesuarları bahar 2015
Anna Sui S / S '14 de Hippi çiçek saç bantları
Çiçek çiçekleri

Narin çiçek çiçekleri, elbiseler çok görülen apliklerde için bir metafor ile belirgindi ilkbahar 2014 Softly şekilli saç modelleri ve Romanesk sikke kemerleri için bir ultrabeautiful yön ayarı sırasında saf romantizm Sicilya görünüm zenginliğini bir araya geldi Dolce & Gabbana yer almaktadır.

Saç aksesuarları bahar 2014
Dolce & Gabanna S / S '14 at Çiçek çiçekleri
Yanardöner çiçekler

Incelik ve zarafet Onur bahar 2014 pist hairstyles anahtar vardı. Dikkatli kenarları boyunca serpilir Güzel atkuyruklular ve rüya yanardöner çiçekler, küçük metalik çiçeğin oynak özü doğan sofistike yeni bir fikir, hakkında konuştuk.

Hair accesspories bahar 2015
Onur S / S '14 de yanardöner çiçekler
Çiçek saç tokalarını

Disko çağına kesin bir selam, Jenny Packham de büyük, backcombed bukleler sağ tapınağın üzerine yerleştirilen güzel çiçek tokalarım, ile bitirdi. Kenara yerinde stili güvence gelen, güzel çiçek saç tokalarını saçın romantik dokusunu ve cesur hacmini vurgu yaptı.

Saç aksesuarları bahar 2015
Jenny Packham S / S '14 at Çiçek saç tokalarını
Korsajlar

Romantik balerinler ile, gül bahçeleri ve ilham kaynağı olarak hizmet veren Marie Antoinette, Zac Posen de saç bir masal düz dışarı ödünç çıktı şaşmamak. Narin çiçek çiçekleri mükemmel bir bahar büyü yeniden, yukarı-dos dağınık pim curl tezat.

Saç aksesuarları bahar 2015
Zac Posen S / S '14 at korsajlar
Deri saç aksesuarları

-Süper şık, sinirli ve kadınlık baharın büyük kolaylıklar, pist üzerinde saç aksesuarları, deri kullanımını karşılayan yere güzel bir kontrast ekleyerek, eski dünya zarafet ve günümüz tokluk hem de uyarılmış. Bu sezon opt için:
Deri süslenmiş saç bantları

Valentino, muhteşem düşük atkuyruklular uzak bir geçmişi kanalize olabilir, ancak deri süslenmiş saç bantları bir dize ile ultra-modern bir yapılmıştır. Zamansız şıklık için Valentino'nun arayışı koruyarak sadelik duygusunu çağrıştıran, bu aksesuarlar, modern kadınlık fikri somutlaştırmak.

Saç aksesuarları bahar 2015
Valentino S / S '14 at Deri süslenmiş saç bantları
nasıl: Valentino'nun şahane düşük atkuyruğu
Nasıl: Valentino'nun şahane düşük atkuyruğu

Uzak düşük at kuyruğu bir soğukkanlı, dağınık yorumların, bu saç modeli, muhteşem klasik ve biraz sade. Valentino'nun at kuyruğu kulakları kapalı ve henüz bir deri süslenmiş saç bandı modern yapıldı. Bu kendiniz için denemek için eşsiz bir biri.
Deri bağları

Fark almak için Narin, ama yeterince açık, Dizel Siyah Altın, deri bağları yumuşak, klasik açık örgülü saç rahat içine ve erişilebilir kadınların günlük bazda giyebilir görünüyor. Biraz gevşetti ve biraz ıslak, örgüler sadece deri bu serin parçaları ile geliştirilmiştir.

Saç aksesuarları bahar 2014
Dizel Siyah Altın S / S '14 at Deri bağları
nasıl: Dizel siyah altın sportif fransız örgü
Nasıl: Dizel Black Gold sportif fransız örgü

Örgü ve deri saç aksesuarı: Dizel pist üzerinde saç iki trendleri evlendi. Örgü üzerine bu almak bir sportif-şık bitirmek için düzgün ve temiz. Create sportif şık örgü bizim öğretici izleyerek.
Deri bantları

Süper düşük ve gevşek at kuyruğuna sahip Helmut Lang'ın baggier giysi, kaygan ve kontrollü görünüyor dengelemek için öngörülen stratejik siyah deri saç aksesuarları ile sarılı. Bu saç zor, ama zahmetsiz Aspect kolay yolu kazandı nasıl.

Saç aksesuarları bahar 2015
Helmut Lang S / S '14 at Deri bantları
Altın aksan

Onun noktayı açık veya koyu olması gerekmez, ve bahar 2014 nihai lüks dokunuş olarak altın kullanımının çok az hala uzun bir yol gidiyor kanıtlamak için hizmet vermektedir.
İnce altın çizgili

Kim altın ufak miktarı, ilginç sonuçlar yaratmak mümkün olacağını düşündüm olurdu? Dries Van Norten anda, kirpiklerine bir altın ışıltısı eşliğinde saç parçası haline çizilmiş ince bir altın şerit, saç bahar için tamamen yeni bir tanım süslemeler verdi.

Saç aksesuarları bahar 2015
Dries Van norten S / S '14 en ince altın şerit
Altın klipler

O altın renkli, metalik kafa bandı ile taçlandırılmıştır üçkağıtçı stilleri ile yaptığı nefes kesen giysiler stil seçerken Elie Saab, klasik gece görünümünü mükemmel. Taraftan geri çekilen saç şeritler halinde kaybolan, altın klipler zarif lüks görünüyordu.

Saç aksesuarları bahar 2015
Elie Saab S / S '14 altın klipler
Altın saç tokalarını

Gerçekten altın tokalarım, grafik ve Süper temiz saç bugün ne mükemmel üstlenmek olarak görev parlak, düşük ponytails ile bitirdi bahar 2014 Jason Wu'nun şık ve zarif Midilli dahil etmeden, şık ve zahmetsiz söz edemez .

Saç aksesuarları bahar 2015
Jason Wu S / S '14 altın saç tokalarını
Altın benekler

Vintage bir çökmekte dokunuşla görünüyor. Bu yumuşak, sahte ebrunun beklenmedik zengin altın yaprak lekeleri ile serpilir Lela Rose ilkbahar 2014, gidiş hikaye oldu.

Saç aksesuarları bahar 2015
Lela Rose S / S '14 altın benekler
Headbands

Kenara Valentino görülen görkemli deri süslenmiş saç bantları gelen, bahar 2014 pistleri zarif saç aksesuarları çeşitli biçimler alabilir tanık oldu. Aralarına:
Jewel saç bantları

Değil, olağan saç bantları, bahar tanıtılan mücevher sürümleri Tanya Taylor tarafından 2014 pistleri renkli taşlar ve değerli süs yararlanarak gençlik ve lüks hakkında konuşur.

Saç aksesuarları bahar 2015
Tanya Taylor S / S '14 de mücevher saç bantları
Mavi kurdele saç bantları

Onlar ilk başta çok gibi görünmeyebilir, ama muhteşem bitirme zaman kabarık saç Alexis Mabille'in görülen benzeyen, kalın mavi saç bantları, retro sağ arka mercek altına görünüyor getirmek.

Saç aksesuarları bahar 2015
Alexis Mabille S / S '14 kalın mavi saç bantları
Minimalist siyah saç bantları

Victoria Beckham anda, kalın siyah headbands kemer sıkma şık, düşük at kuyruğu ile bir araya getirilmiş, temiz ve modern bir görünüm yüzünü düzene gerekiyordu. Modern stilleri ve gelecek estetik baharın sayısız tamamlayacak faydacı aksesuarı güven.

Saç aksesuarları bahar 2015

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yazı Ust Reklam Alanı

Responsive Ads Here

Pages