Bakir Karamel Saç Renk ve Modellerine Bayilacakasiniz - Bayan Saç Modelleri Trendi Saç Bakımı

En Yeni Eklenen

Reklam Alanı 720

Responsive Ads Here

Yazı Ust Reklam

Yazı Ust Reklam
Responsive Ads Here

15 Eylül 2014 Pazartesi

Bakir Karamel Saç Renk ve Modellerine Bayilacakasiniz

Bakır karamel saç rengi kadınların en tek sürü beğendiği saç renkleri olmaya devam etmektedir .Hürrem ile hayatımıza giren bakır ve karamel karışımı saçlar biz bayanlar amaçlı her süre modası devam edeceğe benziyor.

Özellikle yaz aylarında bronz cilt ile süper ahenk imkanı sunan karamel  bakır saç renkleri tek kere boyamada ele geçirilmesi de kolay değildir . süre aralıklarında tek kaç defe boyandığında bu rengi tam olarak elde edebilirsiniz. Esasında palette markasının bakır karamel saç renkleri tek sürü harika .Saçlarınız sarı ve açık renklerde ise hanede kendinizde boyayabilirsiniz.

Şayet nitelik önce boyamada tutmaz ise 15 - 20 gün ardından tek daha benzer biçimde boyamanız gerekebilir.Saç renginiz siyah ve koyu renklerde ise bu saç rengini kendiniz hanede tutturamazsınız. Kesinlikle tek kuaförden destek almalısınız.


Bakır ve karamel saç renkleri en tek sürü beyaz tenli ve buğday tenli bayanlara yakışmaktadır. Rengarenk gözler ile de tek sürü güzel ahenk olanağı sağlar .Aşağıdaki resmlerden bizzat cilt renginize ve tarzınıza en uyumlu durumda olan bakır karamel saç renklerinden düşünce edinebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yazı Ust Reklam Alanı

Responsive Ads Here

Pages