Korkunuzu Yenin Perma Saçı Yıpratırmı Cevabı - Bayan Saç Modelleri Trendi Saç Bakımı

En Yeni Eklenen

Reklam Alanı 720

Responsive Ads Here

Yazı Ust Reklam

Yazı Ust Reklam
Responsive Ads Here

20 Ağustos 2014 Çarşamba

Korkunuzu Yenin Perma Saçı Yıpratırmı Cevabı

Perma Saçı Yıpratırmı?  Bir kuaför olarak şunu söyleyebilirim. Perma saçı yakmaz. perma saçı yıpratmaz. Saçı yıpratan kişi perma ilacı değil perma ilacını kullanan kişidir. Sizlere bunu açıklayalım.

Perma eskiden oldukça moda idi. Şimdilerde ise saç maşalarının ve saç düzleştiricilerinin daha popüler olduğu bir dönemi yaşıyoruz.

Fakat daha az görünümlü saç tipleri için perma çok ideal bir işlem. Saçları daha gür ve sık gösterebiliyor.

 En çok korkulan konu ise perma saçı yakar mı? Bu konu hakkında sizleri bilgilendirmek istedim. Ben kuaför olarak permanın saçları yıprattığına şahit olmuşluğum vardır. Fakat çok düzgün ve sorunsuz permalar da gördüm. Mükemmel dalgalar sıcak bukleler perma ile yapmak mümkün.

 Peki perma bu kadar güzel olurken nasıl oluyor da saçı yakıyor?
Aslında perma saçı yıpratmaz fakat iyi bir sanatkar kuaförün elinden çıkarsa. Yani bir ürünü nasıl kullandığınız çok önemli. Ama bununla da bitmiyor. Kullandığınız ürünün kalitesi çok önemli.

 Birde kullanılan ürünler kaliteli olabilir fakat bu saçı yakamıyacağı anlamına gelmez. Bu tip kaliteli ürünlerde saçı hiç beklemediğiniz biçimde yakabilir.

 Perma saçı yıpratır mı sorusunun cevabı göreceli diyebiliriz. Yada perma saçı yakmaz. Perma saçı yıpratmaz. Perma ilacını kullanan kişi saçı yıpratabilir yada yakabilir.

 Örneklemek gerekirse diyelim aşırı derecede yıpranmış yada lastikleşmiş bir saça perma yapmak saçı yıpratacaktır. Her saç tipine uygun perma ilacı olsa da bazı saçlar vardır ki perma yapılması tavsiye edilmez.
 Yada müşteri bilinçlendirilir. Ancak o şekilde yapılmalıdır. Örneğin platin sarısı tonunda açılmış bir saç perma işlemine çok uygun olmayabilir. Permada koruyucu ürünlerde vardır fakat yinede saç açıcı ile açılmış saçlar perma yapılır iken tavsiyen ithal perma ilaçları olacaktır.

 Mesela saç açıcı ile açılmış saçlar için Çok yıpranmış yada röfleli saçlar için perma ilacı seçilmelidir.
Kullanma kılavuzları mutlaka okunmalıdır. Örneğin kalın telli doğal bir saç ile röfleli bir saçın bekleme süreleri aynı olmadığı gibi ilaç seçimleri de farklıdır.

 İşin özü perma düzgün yapılırsa saçı yıpratmaz ama çok hafif bir kuruma yapabilir. Oda normal bir durumdur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yazı Ust Reklam Alanı

Responsive Ads Here

Pages