Bayanlar Sizce Siyah Saç Rengi Nasıl Açıyor - Bayan Saç Modelleri Trendi Saç Bakımı

En Yeni Eklenen

Reklam Alanı 720

Responsive Ads Here

Yazı Ust Reklam

Yazı Ust Reklam
Responsive Ads Here

24 Ağustos 2014 Pazar

Bayanlar Sizce Siyah Saç Rengi Nasıl Açıyor

Merhaba bugün sizlere Siyah Saç Rengi Nasıl Açılır? birçok bayanın merak ettiği konumuz ile karşınızdayız. Saç Rengi Nasıl Açılır yapılması ve yapılmaması gerekenler neler kısaca bayanlara özel saç bakımı ve dahası için tıklayınız.
Siyah saç hangi renklere boyanır?,Siyah saçlar nasıl değiştirilir?

Saçını siyaha boyatmak isteyenler için baştan belirtelim siyah saç rengi riskli ve zor bir renktir. Çabuk sıkılan biriyseniz saç renginizden sıkıldığınızda ondan kurtulmanız çokta kolay olmayacak baştan belirtelim. Ama oldu ki saç siyah renginizden sıkıldınız.


Siyah saç rengini değiştirmek isteyenler şunu asla unutmamalı siyah saç renginden direk bakır,karamel,sarı gibi açık renklere geçemezsiniz.Öncelikle küllü kestane,koyu kızıllar,çikolata rengi gibi siyaha göre daha açık geçiş renklerine geçmeli saçı yavaş yavaş açmalısınız.Böylelikle saçınız en az hasarla istediğiniz renge ulaşacaktır. Ancak bu işlemler en az 1 ay arayla yapılmalı. Tek seferde açık tonlara yöneltmek demek saçı üst üste açıcılarla yıpratmak sonuç olarak elinizde kalan yanık saçlara sahip olmaktır ki biz bunu asla istemeyiz.
Ve saç renginizi açarken mutlaka profesyonel bir kuaförden yardım alın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yazı Ust Reklam Alanı

Responsive Ads Here

Pages