Bayanlar Saç Boyasini Seçerken Bakin Nelere Dikkat Ediyor - Bayan Saç Modelleri Trendi Saç Bakımı

En Yeni Eklenen

Reklam Alanı 720

Responsive Ads Here

Yazı Ust Reklam

Yazı Ust Reklam
Responsive Ads Here

24 Ağustos 2014 Pazar

Bayanlar Saç Boyasini Seçerken Bakin Nelere Dikkat Ediyor

Merhaba saçlarını boyamak yeni trendi yakalamak isteyen bayanlar. Şimdi sizlere Saç Boyası Nasıl seçilir? adlı konumuz nelere dikkat etmeniz gerekir özel paylaşımlarımız ile yine güzel bir paylaşım sunuyoruz. Saç Boyası satın alırken öncelikli olarak diyat ve ürünün markası en önemli faktörlerden bir tanesidir.
Daha önce saçlarınızı hiç boyatmadınız ya da daha önce seçtiğiniz saç boyası sizin için doğru renk değildi.Peki saçlarınız için doğru rengi nasıl seçersiniz ? Sacsekillerimodelleri.org sizin için hazırladı

Doğru Saç boyası seçimi;

Saçı renklendirmeden önce istenen sonuca ulaşmak için elde edilmek istenen rengin çok iyi saptanması gerekir. Renk saptaması yaparken daha önce boyanmamış saçlar için; saçlarda beyaz yoksa veya azsa, doğal renginden bir ton açık renk seçilmelidir.


Daha önce boyanmış saçlar aynı renge veya koyu renge boyanabilir. Ancak boyalı saçları olduğundan daha açık renge boyamadan önce dekolore (saçın rengini açma) işleminin uygulanması gerekir. Bu şekilde arzulanan saç elde edilmiş olunur.

Boyalı saçlarınızı korumanız için aklınızda bulunması gereken saç bakımı tavsiyeleri:

* Boyalı saçlar, onların zarar görmesini ve solmasını istemiyorsanız, güneşlenirken ya da yüzerken özel bakım gerektirir. Güneş ve klordan koruyucu bir ürün kullanın ya da SÜREKLİ şapka takın.
Saçlarınızı ayırırken dikkatli olun ve onları tararken çok zorlamamaya dikkat edin.
Statik elektrik eğer boyalı saçlarınızı çok kurutuyorsanız problem olabilir. Saçlarınızı kuruturken onları aşırı sıcağa maruz bırakmamaya dikkat edin.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yazı Ust Reklam Alanı

Responsive Ads Here

Pages