Ünlülerin Olmazsa Olmaz Dedikleri Saç Stilleri - Bayan Saç Modelleri Trendi Saç Bakımı

En Yeni Eklenen

Reklam Alanı 720

Responsive Ads Here

Yazı Ust Reklam

Yazı Ust Reklam
Responsive Ads Here

12 Temmuz 2014 Cumartesi

Ünlülerin Olmazsa Olmaz Dedikleri Saç Stilleri

Saç yeni sezon modellerine dair en beğenilen esin kaynağımız ünlüler gelmektedir. Yepyeni saç trendlerini cesaretle deneyerek, bizlere  hem bir düşünce , hem bir de yüreklilik verici bu adlar , 2014 sezonu amaçlı yepyeni saç yeni sezon modelleri ile birçoğumuzun kafasını karıştırıyor.

Rihanna'ya yakışan az saçın bize de yakışacağını düşünürken, Emma Stone benzeri yalnızca kahkül mü kestirsek, ne yapsak bir çeşitli hüküm veremedik .

VitrinGez, tanınmış kişilerin saç modellerini inceledi. Saçlarınızı kestirmeden öncesinde esin verecek pekçok saç modelini sizler amaçlı benzeyen takip altına aldı. İşte dünyaca populer adlar ve saç modelleri!


Uzun saçtan hiçbir şekilde vazgeçemeyen ünlüler

Uzun saç her aşama kullanılan saç modellerinden. Pekçok ünlünün de vazgeçilmezi. Kliplerinde, feminen tavırları ve beline civarı uzunca saçlarıyla milyonlarca bireyin beğenisini galip gelen dünyaca populer iki kadınsa Beyonce ve Shakira.

Saçları hakikaten çok parlak ve bakımlı yaşanıyor . Kıskançlığımızdan ara ara bunun yalnızca ışık oyunu meydana geldiğini düşünsek de, tanınmış kişiler saç bakım ürünlerine birçok bütçe ayırıyor benzeri .

Kısa saçlı ünlüler


Şimdi diyeceksiniz ki,  " Daima ülke dışındaki ünlülerden misal veriyorsunuz, bizdeki ünlülere kıran mı girdi?" Bunun sebebi de şudur ki: Bizim az saçlı ünlülerimiz de birbirinden iyi, cana yakın , sempatik, birey canlısı ama bir saç ikonu değil. Birçoğu saçını dünyaca populer sanatçılardan görüp uyguluyor söz aramızda.

Bob saç modeli ile özdeşleşen ünlüler

Özellikle Katy Perry'nin yüklü çabalarıyla Bob saç modeli yeryüzünde ismini duyurmaya başarmıştı .

Asimetrik saç modelleri

Asimetrik, geometrik ve belli bir süre da antiseptik(!) saç yeni sezon modelleri ile ismini duyduğumuz Viktoria Beckham'ın karşısında hepten asimetrik bir saç modeline sahip meydana gelen bir populer var: Rihanna.

Katlı kesim ile dolgun saçlar

Saçınız narin telli ya da dolgun telli olabilmektedir . Belli Bir Süre daha işlek olsun istiyorsanız, saçlara dolgunluk verici katlı kesimi denemenizde yarar var. Bu stil saç kesimiyle görmeye alışık olduğumuz dünyaca populer bir güzel ise Adriana Lima.

Erkekler civarı bayanların da heyecan ettiği populer modelin saçları ise katlı kesim modeliyle hepimizden sıhhatli duruyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yazı Ust Reklam Alanı

Responsive Ads Here

Pages