Schwarzkopf 2014 Trendi Igora Royal Saç Boyası - Bayan Saç Modelleri Trendi Saç Bakımı

En Yeni Eklenen

Reklam Alanı 720

Responsive Ads Here

Yazı Ust Reklam

Yazı Ust Reklam
Responsive Ads Here

20 Mayıs 2014 Salı

Schwarzkopf 2014 Trendi Igora Royal Saç Boyası

İgora Royal Saç Boyası
İgora Royal Saç Boyası Katalogu 2014 Trendi

Saç renklendirme uzmanları tarafından renklendirme uzmanları için yaratılan ilk saç boyasıdır.

Himalaya'nın eteklerinde yetişen mucize ağaç "Moringa Oleifera" ve Kristal Renk Kompleksi ile olağanüstü parlak ve canlı saçlar yaratan Igora Royal, saçlarda dipten uca renk eşitliği, mükemmel beyaz kapatma , çevre kirliliğinden ve UV ışınlarından koruma sağlıyor.

Optimum renk skalası, düşük amonyak oranı ve kozmetik kokusu ile Igora Royal her zaman kuaförlerin tercihi. Işıltı, tutku, uyum ve coşkuyu simgeleyen tonları ise kadınların başını döndürüyor.

                             The Color of Rhapsody- Kızıllar ve Viyoleler

 İçinizdeki coşkuyu yansıtmanın sırrı düşlerinizde saklı. IGORA Royal'in "Rhapsody" renkleri hayal edebileceğiniz tüm çarpıcı ve çoşku dolu tonları içeren zengin seçenekler sunar. Olağanüstü parlaklığı garantileyen uzun süre kalıcı pigment teknolojisi ile parlak kızılları ve yoğun viyole tonları açığa çıkarır.

                               The Color of Harmony- Altınlar ve Kahveler


Doğal görünümden hoşlanıyor ama doğallıkta bile farklılığı yakalamak istiyorsanız Igora Royal'in "Harmony" tonları tam sizin için. Kestane kahvelerin ve altının doğal rahatlığını yaşayın. Bu zengin yemen kahvesi tonlarının sıcaklığında kendinizi şımartın ve uyumun tadını çıkartın.




"Lust" tutkunun rengi. Gerçek renginizi ifade etmenin sırrı düşlerinizde saklı. Yoğun bakır tonlarla gerçek tutkuyu özgür bırakın. Aradığınız tonları sonbahar yapraklarının rustik tonlarından seçerek tutkulu saçlara merhaba deyin

The Color of Glamour-Sarı

Düşleyin....Güzelliğinizi ışıltılı renklerle tamamlamanın sırrı düşlerinizde saklı. Hollywood sarışınlarının ihtişamını ve ışıltısını IGORA Royal'in "Glamour" tonlarında bulacaksınız. Donuk platinden parlak sarı tonlarına kadar incilerin lüksünü saçlarınızda yaşayın.

Düşlerinizdeki renkleri IGORA Royal'le gerçekleştirin. IGORA Royal'in gelişmiş boya teknolojisi, özel boya ve bakım maddeleri sayesinde saçınızı besler, kalıcı bir bakım ve şaşırtıcı parlaklıkta renkler yaratır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yazı Ust Reklam Alanı

Responsive Ads Here

Pages