Rihanna Yine Bu Saç Stilleri ile Çoşturdu - Bayan Saç Modelleri Trendi Saç Bakımı

En Yeni Eklenen

Reklam Alanı 720

Responsive Ads Here

Yazı Ust Reklam

Yazı Ust Reklam
Responsive Ads Here

18 Mayıs 2014 Pazar

Rihanna Yine Bu Saç Stilleri ile Çoşturdu

Rihanna en güzel resimleri ve Rihanna en güzel saç modelleri
Rihanna 
En güzelinden Rihanna, saç stilleri ile her dönemin saç modasına çığ gibi düşmeyi başarıyor ve birbirinden farklı saç modelleri ile herkese özellikle de çılgın genç kuşağa ilham kaynağı oluyor. Arkadaşlar ben de bir çılgınlık yaptım ve incelemeniz açısından Rihanna'nın tüm saç modellerini bir araya getirdim ve sizlerin beğenilerine sunuyorum.

Herkesin bildiği üzere Rihanna'nın o kadar çok fazla saç modeli var ki tüm bunları derlemek bile bir çılgınlıktır kanımca. Ancak bunlara geçmeden önce kısaca Rihanna'yı tanıyalım istiyorum.

Üstte de bahsetmiş olduğum gibi Rihanna 1988 Barbados doğumlu siyahi bir güzeldir. Rihanna ilkokulda bir müzik yarışmasına katılmış ve sesindeki yeteneği ile yarışmanın birincisi olmuştur. Bu birincilikle birlikte Amerikalı hip hop müzisyeni Jay J ile tanışmış ve bu durum
Rihanna'nın hayatında dönüm noktası olmuştur. Rihanna 2005 yılında ilk albümü olan "Music of The Sun" ı çıkarmıştır ve bu albümle büyük başarılar elde etmiştir. Rihanna'nın büyük pişmanlıklarından biri Music of The Sun albüm kapağındaki fotoğrafında uzun ve açık kahve saçlarıdır. Rihanna olgunlaştıkça çılgın kimliğinin de kendisinde oturduğunu farkediyor ve doğal görünümün kendisine göre asla uygun olmadığını belirtiyor. Rihanna kendi tarzını iddialı bir görünüm olarak tanımlarken bir daha asla saçlarını açık kahveye boyatmayacağını ve saçlarını o kadar uzatmayacağını da belirtiyor. Bu kısa detaydan sonra Rihanna hakkında şunu söyleyebilirim ki Rihanna kariyer hayatındaki başarıdan dolayı birçok övgü ve ödül sahibi olmuştur. 


Böylesi bir ses ve müzik yetisine sahip bir siyahi ünlü sadece kulakara hitap etmemekte aynı zamanda çılgın stili ile gözlere de hitap etmekte ve sürekli değiştirmiş olduğu saç modelleri ile adından her daim söz ettirmektedir. Ünlü R&B müziği kraliçesi Rihanna kendine oldukça güvenmekte ve kendine güvenini iddialı saç modelleri ile dış görünümüne yansıtarak bir saç stili ikonu haline gelmektedir.






Pekala Rihanna'nın genç kızlık döneminde stil ikonları kimlerdi, merak ediyor musunuz ? O halde şöyle sıralayabilirim; Mariah Carey, Marilyn Monroe ve Madonna'ydı. Ünlü şarkıcı bir zamanlar işte bu ünlülere aşıktı ancak şimdi kendisi bir numaralı stil ikonu oldu.

Dünya gündeminden hiç düşmeyen Rihanna'nın resimlerini tek tek açıklamaya geçmeden önce genel olarak Rihanna'nın saç renklerinden va saç modellerinden bahsetmek istiyorum. Rihanna alev kızılı, parlak kızıl, çilek kızılı, nar kızılı gibi kızıl tonlarını; sarı siyah, mavi siyah, kömür siyahını; bal köpüğü, karamel ve platin sarısı gibi saç renklerini denemiştir. Özellikle balyajlı saç modelleri ile çok daha dikkat çekmektedir. Rihanna saç modelleri olarak ise pixie saç modelini, mohawk saç kesim modelini (kazıtılmış çılgın saçlar), uzun - kısa kıvırcık ve dalgalı saç modellerini tercih etmektedir.







Rihanna siyah saçları ve bob saç kesim modeli ile oldukça cool ve şık görünmektedir. Sadece şık görünmek bir yana Rihanna'nın bu saç kesim modeli ile de saçları oldukça parlak ve canlı görünmektedir. Sağlıklı saçları ile göz kamaştıran Rihanna'nın bob saç kesimi kulak hizasından başlamaktadır.
Rihanna Siyah Saçlar ve Bob Saç Kesimi






Saçları söz konusu olduğunda gözünü kırpmadan risk alabilen R&B yıldızı Rihanna saç kesim modelini bizlere sunmuştur. Şöyle ki ünlü sanatçı siyah saçlarının yan taraflarını kazıtmış ve sadece saçlarının üst kısmını uzun tutmuştur. Uzunluğu ise gördüğünüz üzere kulak hizasındadır ve Rihanna saçlarını yana tarayarak oldukça marjinal bir görünüm sergilemiştir.






Saçları ile bizleri mest eden pop yıldızı Rihanna asimetrik saç kesiminin öncüsüdür. Rihanna asimetrik saç kesim modelini uzun ve kısa saçlarının hepsinde denemekte ve bu saç kesim modelini sıklıkla kullanmaktadır. Rihanna2nın bu asimetrik saç modelini açıklayacak olursak; bildiğimiz üzere Rihanna genelde saçlarının sol kısmını kazıtmakta ve sağ tarafındaki saçların ise uzun olmasını sağlamaktadır. Rihanna'nın resimde görnüş olduğunuz asimetrik saç kesim modelinde ise saçların uzun olan kısmı kulak hizasına kadar gelmektedir. Asimetrik saçlarını siyah kullanan Rihanna sadece saç kesim modeli ile değil aynı zamanda siyah saçları ile de göz kamaştırmaktadır.
Rihanna Mohawk Saç Kesimi
Rihanna bu resminde ise kahverengi saçları için katlı ve kısa bir saç kesim modeli tercih etmiştir. Kahkül kesimi saçlarının yan kısmıne göre biraz daha uzundur. Rihanna kısa saçlarının arkasını kabarttırmış ve uzun asimetrik kahküllerini ise syan tarafına doğru taratmıştır. Ünlü şarkıcı Rihanna bu saç modeli ile oldukça sempatik ve aynı zamanda ciddi bir görünüm kazanmıştır.






R&B müziğin kraliçesi Rihanna her daim saçlarını saç stilisti Ursula Stephen'in maharetli ellerine teslim etmekte ve iddialı saç modelleri ile karşımıza çıkmaktadır. Bu defa ise resimde gördüğünüz üzere Rihanna kısa saçlarını kahverengiye boyatmış, ustural ile kesilmiş olan saçlarını ise anlının üstüne düşecek şekilde sağ tarafa taratmıştır. Saçlarının arkasını kabarttıran Rihanna kısa saçları ile fark yaratmıştır.
Rihanna Kahverengi Kısa Saçlar
Sevgili arkadaşlar, Rihanna'ya yakışan bir diğer saç modeli ise bob saç kesim modelidir. Saçlarını koyu kahveye boyatması ile birlikte bu saç kesimi ile oldukça hoş, çekici ve ciddi bir görünüm kazanmıştır Rihanna.







Rihanna omuz hizası, orta boy bob saç kesim modeli ile belki de dünyanın en güzel kadını olmaya aday diyebilirim. Bunun yanısıra Rihanna saçlarını koyu kahveye boyatarak hem büyüleyici bir görünüm kazanmıştır hem de doğal görünümü ile hayranlarını kendine bir kez daha aşık etmeyi başarmıştır.
Rihanna Omuz Hizası Bob Saç Kesim Modeli 
Rihanna'nın kazıtılmış saçlarına dair birçok resim buldum ve herbirine yorum yapacağım ve umuyorum ki siz değerli okurlarım için hem ilham kaynağı olacak hem de eğlenceli bir yazı olacak. Evet değerli arkadaşlar Rihanna'nın bu resminde yine sol tarafı kazınmış kısa siyah saçlı bir model görmektesiniz. Daha doğrusu kazınmış bölgenin biraz uzamış olduğunu bile söyleyebilirim. Dolayısıyla saç kesim modeli marjinalliğini korusa da yapmacıklıktan uzaklaşmıştır. Doğruyu söylemek gerekirse Rihanna'nın en marjinal saç modellerine bile yapmacık denilemez. Çünkü Rihanna saçlarını en usta ellere bırakıyor ve en profesyonel modelleri deniyor. O saçta her daim bir numara olmayı başarmaktadır! Bu resimde Rihanna'nın saçlarının sol tarafa göre bir nenbze de olsa uzun saçlarının ise bir jole ve el yordamı ile bu şekilde kabartığ şekil verebilmek mümkündür, nitekim Rihanna'nın saç stlisti Ursula Stephen de bu şekilde bir yol izlemiş ve saçların yönünü yana doğru yatırmıştır.






Güzelliği ile fırtınalar kopartan ünlü ses sanatçısı Rihanna her zaman olduğu gibi saçlarının sol yan kısmını kazıttırmış ve saçlarının sağ yan kısmını ise biraz daha uzun kestirmiştir. Saçlarının uzun olan kısmına el yordamı ile hareket verdirmiş ve oldukça çarpıcı bir görünüm elde etmiştir.
Rihanna Asimetrik Kısa Saç Kesimi ve Hareketli Saçlar
Rihanna bu resminde de bir üstteki saç modelinin aynısını yaptırmış ve belki de saçlarının daha kabarık olmasını sağlamıştır. Saç modeli oldukça hareketli bir modeldir ve Rihanna'nın bebeksi görünümüne sempatik bir hava katmaktadır.






Rihanna saçlarının sol tarafını kazıttırarak marjinal bir görünüm elde etmiştir. Saçalrının siyah olması sebebi ile de asaletine asalet katmaktadır.
Rihanna Kazıtılmış Kısa Saçlar
Rihanna bu defa saçlarının iki yan kısmını da kazıtmış ve saçlarının tepe kısmına ise resimde gördüğünüz gibi dik ve değişik bir şekil verdirmiştir. Bu saç modelinin ne denli cesaret istediği tartışılmaz bir gerçek olsa da Rihanna bunu başarabilmektedir, çünkü hiç kuşkusuz ki Rihanna'nın kusursuz yüzüne en çılgın saç modelleri yakışabilmektedir.






Rihanna saçlarının sağ ve sol kısmını kazıtmış dolayısı ile iki tarafı kazıtılmış bir saç kesim modeli elde etmiştir. Rihanna'nın saçlarının üst kısmı ise yanalra göre biraz daha uzundur ve bir saç şekillendirici krem ya da köpük ile saçlar dikleştirilerek Rihanna'nın marjinal bir görünüm elde etmesi sağlanmıştır.
Rihanna İki Tarafı Kazıtılmış Marjinal Saç Modeli
Bu resimde farkediyoruz ki Rihanna sadece saçlarının yan kısmını kazıtmıyor, o saçlarının arka kısmını da kazıtarak şaşılası cesaretini bir kez daha ortaya koyuyor. Her ne kadar saç kesim modeli oldukça marjinal olsa da biz bu modeli Rihanna'da görmeye alıştık, bu nedenle diyorum ki resimdeki dikkatleri çekecek bir diğer unsur Rihanna'nın yüzü üzerine düşen sarı perçemleridir! Siyah saçlarının ön kısmında saçlarının çok az bir kısmının sarıya boyatması onun saçlarında sınır tanımayan ve kendini aşan bir kişilik olduğunu bir kez daha ortaya koymaktadır.






Rihanna yine kazıttırmış oluğu siyah saçlarının bir kısmını sarıya boyattırarak marjinal bir saç rengi elde etmiştir.
Rihanna Kısa Siyah Saçları Arasında Sarı Tutamlar
Rihanna önleri uzun ve ustura ile kesim yapılmış saçlarına bombeli bir görünüm vererek yana doğru taramış ve yine farklı görünümü ile büyülemiştir.






Rihanna bu defa mohawk kesimi siyah saçlarının üst kısmını yan tarafa doğru atmış ve marjinal ve çılgın görünümünün yanısıra oldukça kışkırtıcı bir görünüm elde etmiştir.
Rihanna Yana Atılmış Kısa ve Siyah Saçlar
"Saç cambazı" olarak nitelendirilebilecek olan ünlü yıldız Rihanna siyahi bir güzel olmasına rağmen oldukça açık sarı saç rengi tonlarına cesaret edebilmektedir. İşte bir örneği de Rihanna'nın bu bebek görünümlü resmidir. Resimde görmüş olduğunuz gibi Rihanna bu defa katlı ve orta boy saç kesim modelini kullanmayı tercih etmiştir. Marjinal bir görünüm yoktur. İlginç olan nokta az önce de belirtmiş olduğum gibi siyahi bir tene sarı saçların bu denli mükemmel yakışabilmesidir. Rihanna saçlarına maşa yardımı ile kıvırcık saç modeli yaptırmış ve bu maşalı görünümü bir nebze de olsun dağıtarak oldukça hoş ve yumuşak bir görünüm elde etmiştir. Rihanna sarı saçları ile sade bir makyaj tercih etmiş ve eşsiz güzellikteki dudaklarında yoğunlaşmıştır. Sonuç itibari ile Rihanna masumiyeti ve kışkırtıcılığı bir arada barındarabilmiş olması ile bizleri yine şaşırtmakta ve büyülemektedir.






Rihanna'nın çılgın olduğunu anlayabilmemiz için sadece çılgın saç renklerine ve çılgın saç kesim modellerine gerek yoktur. Zenci olmasına rağmen açık sarı saç rengine cesaret edebilmesi Rihanna'nın oldukça çılgın olduğunu göstermeye yeterli bir sebeptir. Pekala Rihanna sarı saç rengi ile yanlış bir tercih mi yapmıştır? Asla! Bu soruya hiçkimsenin evet yanıtını veremeyeceğinin farkındayım. Çünkü Rihanna sarı saçları ile Barbie bebek gibi görünmektedir. Esasen bu görünümünün en büyük sebeplerinden biri de onun bebeksi yüz hatlarına sahip olmasındandır. Rihanna sarı saçlarına kıvırcık saç modeli yaptırarak bu sempatik görünümü bir kat daha arttırmış ve yine güzelliği ile göz kamaştırmıştır.
Rihanna Sarı Kıvırcık Saçlar
Rihanna bu resminde yine sarı saçları ile birlikte, resime daha detaylı baktığınızda göreceksiniz ki bu sarı saç renginin tonu bir üstteki saç renklerinden daha mat, bunun yanında sarı röfle dersek daha doğru bir yorum yapmış oluruz. Rihanna bu sarı röfleli saçlarını sarmal bir topuz yapmış olsa gerek, kahküllerinin kesimi ve modeline gelince her bayanın arzu ettiği hoş bir kahkül kesim modeline sahiptir. Kahkülleri hakkında diyebileceğim bir diğer unsur ise bombeli model olmasıdır. Rihanna'nın bebeksi yüz hatlarına bombeli saç modelleri oldukça yakışmaktadır.






Rihanna koyu kumral üzerine yaptırmış olduğu sarı röfleli saçlarını bu defa salaş ancak yüksek bir topuz modeli yaptırmıştır. Bombeli kahküllerinin gözlerine düşmesi de onun daha çarpıcı bir görünüm elde etmesine yardımcı olmuştur.
Rihanna Bombeli Kahkül ve Rihanna Salaş Topuz
Rihanna yine sarı saçları ile ve yine uzun bombeli kahkülleri ile, fakat bu defa sadece kahkülleri değil, saç modeli de bombeli bir modele sahiptir. Rihanna hayranlarının birçoğu onun saç modellerine fazlası ile imrenmekte olsa da Rihanna'daki cesareti bulamamaktadırlar. Oysa unutulmamalıdır ki Rihanna sadece çılgın ve marjinal saçlar için değil, her saç modeli için mükemmel bir ilham kaynağıdır. Doğruyu söylemek gerekirse Rihanna'nın bu resmi de söylediğimi kanıtlar nitelikte değil midir?






Rihanna sarı saçları ile cindy bebekler gibi görünürken salık saçları ile daha masum bir ifadeye bürünmüştür.
Rihanna Salı Sarı Saçlar
Rihanna'nın sarı saçlarına devam ediyoruz. Ünlü sanatçı bu defa salaç saç topuz modeli ile objetifler karşısındadır. Topuz gergin değildir ve geligüzel yapılmıştır. Kahküller de bu salaş stile uyum sağlamı ve yine dağınık bir şekilde görünmektedirler.






Rihanna bu defa sarı saçlarına salaş ve yüksek bir topuz yaptırmış ve yine kahküllerini ortadan ikiye ayırarak spor kıyafetlerin üstüne gidebilecek müthiş bir saç modeli yaratmıştır.
Rihanna Salaş Tepe Topuz
Rihanna'nın bir ara moda haline getirdiği ve sıklıkla kullandığı aksesuarlardan biri de beyzbol şapkası olmuştur. Yalnız beyzbol şapkasını ters yönde takarsanız Rihanna'nın bu modeline uyum sağlayabilirsiniz. Bunun yanında Rihanna da sarı ve siyahın müthiş uyumunu yakalamak isteyenlerden. Nitekimde de platin sarısı saçları ve siyah beyzbol şapkası ile bunu başarmıştır. Rihanna'nın saç modelinin retro dalgalı olması da gözlerden kaçmayan bir diğer ayrıntıdır.






Rihanna ne giyse ne yapsa moda olmaktadır. Bu defa Rihanna beyzbol şapkasını ters takarak teni bir tredn çıkarmıştır. Ünlü şarkıcının retro dalgalı sarı saçları ters takılmış şapkasının altından oldukça hoş görünmektedir.
Rihanna Retro Dalgalı Sarı Saçlar ve Ters Takılmış Siyah Beyzbol Şapkası
Rihanna'yı peruk ile görmeye alışkın değiliz, fakat Rihanna yine bizleri şaşırttı ve 2011 yılında "You Da One" klibi için Londra'da sarı bir peruk ile makeralar karşısına geçmiştir. Gerek beyaz şapkası ile gerekse omuz hizası bob kesimli sarı peruğu ile hayranlarını şaşırtan Rihanna'ın gerçek saçlarının tartışılmasız daha güzel olduğunu belirterek ünlü sanatçının diğer resimlerini yorumlamaya devam ediyorum.






Rihanna beyaz şapka, Rihanna omuz hizası bob saç kesimi ve sarı saç rengi
Rihanna Beyaz Şapkası ve Rihanna Omuz Hizası Bob Saç Kesimli Sarı Saçlar / Peruk
Rihanna; kıs saç kesim modellrini çok daha iddialı ve modern bulmaktadır. Bu nedenle saçlarını çok uzatmaktan kaçınmaktadır. Onu çok uzun saçları ile de görmemizin sebebi zaman zaman kaynak kullanmasıdır.






Rihanna çok uzun saç kesim modeli
Rihanna Çok Uzun Saçlar
Rihanna bob saç kesim modelinde sarı bir perukla objektiflere yakalanmış ve retro gözlükleri de Rihanna'daki ayrı bir detay olmuştur.






Rihanna bobb saç kesimi sarı peruk modeli
Rihanna Bob Saç Kesimi Sarı Peruk
Ve işte Rihanna'nın beklenen kızıl saçları. Rihanna uzun katlı saçlarını nar kızılına boyattırmış kendisine en yakışan saç renginin bu olduğunu her haliyle ispatlamıştır. Saçlarına maşa yaptırarak saç rengini bir kez daha ön plana çıkaran Rihanna bebek gibi görünmektedir.






Rihanna'ya en çok yakışan saç renginin nar kızılı olduğu düşüncesindeyim. Rihanna'nın bu resminde görüldüğü üzere Rihanna nar kızılı uzun saçalrına kıvırcık saç modeli yaptırmış ve eşsiz bir görünüme sahip olmuştur.
Rihanna Nar Kızılı Saç Rengi ve Kıvırcık Saçlar
Rihanna bu defa kırmızı saçlarına uyan parlak gri bir saç bandı takmış ve baygın bakışları ile mükemmel bir görünüm kazanmıştır.






Rihanna omuz hizasındaki kızıl saçlarına doğal dalgalar verdirmiş ve gri saç bandı takarak yine eşsiz bir güzellik sunmuştur.
Rihanna Omuz Hizası Kızıl Saçlar ve Gri Saç Bandı
Rihanna nar kızılı uzun saçlarına krepe attırarak çok büyük ve hoş bir topuz modeli yaptırmış ve bu görünümü ile de yine odak noktası haline gelmiştir.






Rihanna saçlarını kırmızıya boyatmıştır. Esasen bu renk nar kızıl saç rengine benzemektedir. Rihanna kırmızı uzun saçlarını büyük krepe topuz yaptırmış ve resmi bir görünüm elde etmiştir. Bunun yanısıra Rihanna kırmızı kahküllerini yan tarafa ayırmıştır.
Rihanna Kırmızı Saç ve Rihanna Krepe Topuz
Kuaförüne haftalık 40 bin TL verecebilecek kadar saçlarını önemseyen Rihanna'nın bu maşalı dağınık kızıl topuzu benim Rihanna'da en çok beğendiğim saç modelidir. Fiyonklu bir saç bandı ile çok daha şirinleştirilmiş olan bu saç modeli Rihanna'nın bebeksi yüzünde mükemmel görünmektedir.






Rihanna nar kızılı saçlarına maşa yardımı ile kıvırcık model verdirmiştir ve kıvırcıl saçalrından salaş bir saç topuz modeli yaptırmıştır. Son olarak ise saç rengine uyumlu bir fiyonklu saç bandı ile saçlarını süüslemiştir. Benim kanaatimce Rihanna'nın en güzel saç modeli maşa topuzdur.
Rihanna Kurdale Saç Bandı ve Rihanna Maşa Topuz
Pop dünyasının en büyük yıldızlarından biri olan Rihanna'nın büyüleyici kızıl saçları ile devam ediyoruz. Rihanna omuz hizasında olacak şekilde oldukça klasik bir saç kesim modeli deneyerek de bizleri şaşırtıyor. Çünkü biz Rihanna hayranları onu çılgın görmeye alıştık. Ancak bu saç modelinin de ona ne kadar yakıştığı tartışılmaz. Ünlü şarkıcı Rihanna katlı saçlarına maşa yardımı ile iri dalgalı saç modeli yaptırarak hareketli bir görünüm elde etmiştir.






Rihanna nar kırmızısı omuz hizası katlı saçlarına iri dalgalı saç modeli yaptırmış ve kahküllerini yan tarafına atarak hoş ve doğal bir görünüm elde etmiştir.
Rihanna Kızıl Omuz Hizası İri Dalgalı Saçlar
Sürekli imaj tazeleyen Rihanna daha ilginç bir saç kesim modeli daha denemiştir. Bu saç kesim modelinin açıklamasını benim yapmam oldukça zor. Rihanna'nın resmi çok daha açıklayıcı, fakat bu saç modeli için belirtmek istediğim unsur siyah gözlükleri ile önden çok iddialı görünmesidir.






Rihanna bu defa kırmızı saçlarında çok kısa ve marjinal bir saç kesim modeli denemiştir.
Rihanna Kırmızı Saç Rengi ve Rihanna Marjinal Kısa Saç Kesimi
Rihanna objektiflere bir kulüp çıkışı yakalanmış ve yüzüne dökülen süper kıvırcık kızıl saçları ile poz vermiştir. Eminim ki Rihanna bu çılgın görünümü ile kulüpte de tüm ilgiyi üzerine çekmiştir.






Rihanna kızıl ve süper kıvırcık saç modeli ile yine oldukça çılgın ve farklı görünmektedir. Rihanna her daim ilgiyi çekebildiği gibi yine bu çok kabarık kıvırcık saç modeli ile de odak noktası haline gelmiş ve bu görünümü ile de hafızalara tekrar kazınmıştır.
Rihanna Kızıl Süper Kıvırcık Kabarık Saçlar
Rihanna bu resminde saçlarını çilek kızılına boyatmış ve uzun saçlarına düz fön çektirmiştir. Ünlü yıldız düz fönlü saçları ile masum bir ifadeye bürünmüştür.






Rihanna kızıl uzun saçlarına düz fön çektirmiş ve saçlarının birçoğunu yana atarak oldukça bebeksi bir görünüme kavuşmuştur. Ünlü yıldız düz saç modeli ile masum bir ifadeye sahip olmuştur.
Rihanna Kızıl Uzun ve Düz Saçlar
Rihanna orta boy kızıl saçlarına maşa yardımı ile iri dalgalı saç modeli yaptırmıştır ve bir saç bandı ile saçını süsleyerek sempatik ve hareketli bir görünüm kazanmıştır.






Rihanna nar kızılı maşalı saçlar
Rihanna Nar Kızılı İri Dalgalı Saçlar
Rihanna'nın bu resminde ise ense hizası katlı saç kesim modeli görmekteyiz. Rihanna bu katlı saç kesimi ile ve hareketli fönü ile hareketli bir görünüm kazanmakta ancak bunun yanında bir ciddilik de hissettirmektedir.






Rihanna kızıl saçlarını omuz hizasına gelecek şekilde katlı ve klasik bir model tercih ederek kestirmiştir.
Rihanna Kızıl Omuz Hizası Saçlar

Rihanna nar kızılı saç rengi ve çok kısa saç görünümü ile oldukça cool görünmekte ve siyah retro gözlükleri de bu görünüme eşlik etmektedirler. Kısa saç kesim modelleri arayan Rihanna hayranları, yüz hatlarına bu modelin gideceğinden emin olduyorlar ise hemen bu resmi alıp kuaförün yolunu tutabilirler.






Rihanna nar kızılı kısa saçlarını öne tarayarak maskülen bir tarz elde etmiş vi cool görünümünü retro siyah gözlükleri ile tamamlamıştır.
Rihanna Nar Kızılı Kısa Saçlar ve Retro Siyah Gözlük
Rihanna kızıl saçalrına karışık ve iri dalgalı fön çektirmiş ve saçlarını yana ayırmıştır. Ünü yıldız Rihanna bu kızıl saç modeli ile oldukça kadınsı bir görünüm sergilemekte ve kışkırtıcı görünümü ile herkesi büyülemektedir.






Rihanna kızıl uzun ve doğal dalgalı saçlarını yana atarak feminen bir görünüm elde etmiştir.
Rihanna Yana Atılmış Kızıl Uzun Saçlar
Rihanna'nın bu resmindeki saç modelini ise şöyle tarif edebilmem mümkündür; öncelikle Rihanna'nın saçları yan taraftan ikiye ayrılmıştır. Uzun kızıl saçalra doğal dalgalı fön çekilmiştir. Bu dalgalar öylesine gelişigüzel yapılmıştır ki saçlara fön çekilip çekilmediği bile anlaşılamaktadır. Sonrasında ise saçlarının her iki yanından iri çaplı maşaya dolanabilecek şekilde birer tutamlar alınmış ve maşa yardımı ile bu tutamlara sarmal bir şekil verilmiştir. Katlı saç kesimi olanlar için bu modeli yapmak çok daha kolay olacaktır. Çünkü yanlardan aldığınız tutamları maşada fazla bekletmeseniz de sarmal şekle kolaylıkla gireceklerdir. Uzun saçlarda ise saç tutamlarını maşada biraz daha bekletmeniz gerekecektir.








Rihanna kızıl uzun saçlarına doğal dalgalı bir görünüm verdirmiş ve bunun yanında saçlarının her iki tarafından birer tutamlarına maşa yaptırarak marjinal bir saç modeli elde etmiştir.
Rihanna Marjinal Kızıl Saç Modeli
Rihanna'nın marjinal saç modelleri biter mi? Asla, işte bir diğer marjinal saç modeli ise yine kazınmış saçalr ve kıvırcık saç modeli! Rihanna bu saç modelinde saçlarının iki yanını ve ense bölgesini kazıtmıştır. Tepede kalan uzun saçlarını ise bu defa sarıya boyatmış ve kabarık, dağınık bir kıvırcık saç modeli yaptırarak yine iddialı bir görünüme imza atmıştır.






Rihanna mohawk tarzı saç kesimin öncüsüdür diyebiliriim ve yine mohawk tarzı kazıtılmış saçları ile karşımıza çıkan Rihanna bu defa saçlarının üst kısmını daha uzun tutmuş ve sarıya boyatmıştır. İşte bu sarı saçlara kıvırcık model verdiren Rihanna her zaman olduğu gibi yine çılgın tarzı ile hayranlarını şaşırtmıştır.
Rihanna Mohawk Saç Kesimi ve Sarı Kıvırcık Saçlar
Hiçbir ünlünün cesaret edemediği saç stillerine cesaret edebilen ve her saç stili ile adeta "ben kadınım" diye haykıran Rihanna işte bu dalgalı saç modeli ile de oldukça kadınsı bir görünüme sahip oluyor ve bir  kez daha bunu haykırıyor. Bu defa saçlarının yan tarafı kazıtılmamış, sadece yapışacak şekilde taranmış ve sabitlenmiştir. Saçların diğer kısmı ise iri dalgalı saç modelidir. Saçlarını yana ayırarak farklı bir görünüm kazanan Rihanna'ya karamel balyajlı kahverengi saçlar çok yakışmaktadır.






Rihanna yana atılmış kahverengi ve maşalı saçları ile yine fark yaratmaktadır.
Rihanna Kahverengi Dalgalı Saçlar
Rihanna bu resminde güzelliği ile oldukça göz kamaştırsa da onun bu düz ve kahverengi saç modelinin iddialı olduğunu söyleyemeyiz. Çünkü Rihanna'yı marjinal saç modelleri tamamlar. Ancak Rihanna uzun ve düz saçları ile de gayet hoş görünmektedir.






Rihanna saçlarını çikolata kahveye boyatmış ve uzun saçlarına düz fön çektirmiştir. Rihanna bu saç modeli ile oldukça doğal bir görünüm elde etmiştir. Aynı zamanda her zaman olduğu gibi kışkırtıcı görünümünden ödün vermemektedir.
Rihanna Çikolata Kahve Saç Rengi ve Rihanna Uzun Düz Saçlar
Rihanna gözlerinin üzerine düşecek uzunlukta kahküllerini kestirmiş ve saçlarına bombeli düz bir fön çektirmiştir. Rihanna'yı bu saç modeli çok daha doğal göstermektedir. Bu resmin Rihanna'nın ilk dönemlerine ait olduğunu belirtmekte fayda vardır. Çünkü o artık doğal görünümün kendi tarzı olmadığını ve iddialı bir görünümün kendini tanımladığını düşünmektedir.






Rihanna kahverengi saçalrı ve bombeli kahkülleri ile yine bebeksi görünümünü korumaktadır.
Rihanna Bombeli Kahkül

Rihanna'nın kahverengi ve balyajlı saçları ile devam ediyoruz. Ünlü star Rihanna saçlarına dağınık dalgalı bir model yaptırmış ve yine iddialı bir görünümden uzak, doğal bir güzellik sergilemiştir.






Rihanna koyu kahve saçlarına karamle balyaj attırmıştır.
Rihanna Koyu Kahve Saçlara Karamel Balyaj
Rihanna'nın yine ilk dönemlerine ait bir resim. Rihanna açık kahve saçlarını yarım toplamış böylece salaş ve hoş bir saç modeli elde etmiştir. Perçemlerini ise yana atması da çok daha hoş görünmeysini sağlamıştır.






Rihanna yarı toplu saç modeli
Rihanna Yarı Toplu Saç
Ve Rihanna bu defa koyu kahve saçları ile bülüyor! Evet sevgili arkadaşlar, Rihanna gergin bir topuz yaptırarak ilginç bir saç modeline sahip olmuş ve bu ciddiyetin verdiği hava ile Rihanna'nın büyüleyici etkisi bir kat daha artmıştır.






Rihanna değişik gergin saç örgüsü topuzu ile göz alıcı görünmektedir.
Rihanna Değişik Saç Örgüsü Topuz
Rihanna dalgalı at kuyruğu saç modeli ve katlı kesim kahkül modeli ile yine bayanlara ilham kaynağı olmaya devam ediyor. Balyajlı ve katlı saçlarını at kuyruğu yapması ile gergin bir at kuyruğu saç modeli olsa bile hareketli bir görünüm kazanmayı başarıyor Rihanna.






Rihanna at kuyruğu saç modelini açıklamadan önce resimde görmüş olduğunuz Rihanna'nın saç renginden bahsetmek istiyorum. Rihanna koyu kahve saçlarına az ve aralıklı bir şekilde sarı balyaj attırarak saçlarına enerji katmıştır. Rihanna böylesi güzel görünümlü saçlarını gergin bir at kuyruğu saç modeli yaptırmıştır. Bu modelde dikkatinizi çekecek unsurlardan biri koyu kahve bombeli kahküller bir diğer ise katlı ve doğal dalgalı at kuyruğu saç modelidir.
Rihanna Koyu Kahve Saça Sarı Balyaj ve Rihanna At Kuyruğu
Rihanna bu resminde ise giymiş olduğu şirin kostüme uygun çocuksu bir saç modeli tercih etmek istemiş ve dolayısı ile kabarık dağınık dalgalı bir saç modeli yaptırmıştır. Saçlardaki püf nokta kahkülün de kabartılması ve bir saç bandı yardımı ile saç modelinin şirinleştirilmesidir. Saç modelinin şirin görünmesindeki bir diğer sebep ise saçalrın orta boyda olmasıdır.






Rihanna omuz hizası iri ve dağınık dalgalı kabarık saç modeli ile sempatik bir görünüm kazanmıştır.
Rihanna Omuz Hizası İri Dalgalı Saçlar
Rihanna'nın bu çok uzun ve kıvırcık saçalrını ise kaynak yaptırduğunı belirtebilirim. Ancak bu kadar uzun saça maşa yapmak oldukça zaman alır. Ben takılan saçın da kıvırcık yapıda olduğunun kanısındayım. Böylece Rihanna sadece kendi saçına maşa yaptırarak zaman kaybının önüne geçmiş olabilir. Ya da bu tahminim biz bayanlar için pratik olabilir. Zaten Rihanna çok daha profesyonel hizmetler ile saçlarını yaptırdığı için çok daha farklı teknikler kullanılmış da olabilir. Benim tahminim bir nevi öneri niteliğindeydi. :)






Rihanna Koyu Kahve Çok Uzun Kıvırcık Saç Modeli
Rihanna Koyu Kahve Çok Uzun Kıvırcık Saç Modeli
Ünlü sanatçı saçlarını ense hizasından olacak şekilde yandan salaş saç topuz modeli yaptırmış ve kışkırtıcılığı ile yürek hoplatmıştır.






Rihanna ense hizası yan salaş görünümlü topuz saç modeli ile sade görünmektedir.
Rihanna Ense Hizası Yan Topuz
Rihanna saçlarının sol tarafı ile oynamayı çok seviyor,, mesela saçlarının sol kısmını yapıştırarak tarıyor, kazıtıyor ya da bu resim de gördüğünüz gibi ince ince ördürüyor.






Rihanna saçlarının sol kısmını ince ince ördürmüş ve saçlarının diğer kısımlarını salık bıraktırmıştır. Salık olan saçlar dağınık dalgalıdır fakat hacimli görünmemektedir. Rihanna'nın bu dalgal ısaç modeli karamel balyaj ışıltısını vurgulamaktadır adeta. Bir diğer dikkat edilecek unsur ise kahküllerin sağ tarafa ayrılmasıdır.
Rihanna Karamel Balyajlı Saçlar ve Rihanna Değişik Saç Modeli
Vahşi bir tarz ile romantik bir tarzı birleştirebilen tek kişi Rihanna olsa gerek. İşte ispatı! Romantik uzun iri dalgalı saçlar ve kazıtılmış saçlar...






Mohawk saç modeli saçların bir kısmının kazınmış olması bir diğer kısmının ise uzun olmasıdır. Bir nevi asimetrik saç kesimi de denilebilir ama mohawk tabiri daha uygundur. Her zaman belirttiğim gibi Rihanna uzun ve kısa saçlarında genelde mohawk saç kesim tarzını kullanmaktadır. Rihanna bu defa yine bu tarz ile karamel uzun ve iri dalgalı saç modelini bütünleştirmiş ortaya çılgın bir görünüm çıkarmıştır.
Rihanna İri Uzun Dalgalı Mohawk Saç Modeli






Rihanna'nın dudak hizasına kadar uzun kahkülleri oldukça mükemmel görünmektedir, fakat önüne atmış olduğu kahküllerinin rahatlığı tartışılır bir konu. Rihanna'nın böylesi uzun ve mükemmel görünümlü kahküllerini yandan ayırması da yine dikkat çeken başka bir unsur. Bu saç modelinin de oldukça hoş ve kışkırtıcı göründüğünü söyleyebilmem mümkün.






Rihanna yan tarafa ayrılmış uzun ve kahverengi kahkül modeli.
Rihanna Uzun Kahkül
Güzeller güzeli Rihanna'nın buna benzer saç modelini üstteki resimlerden birinde incelemiştik, bu biraz daha farklı. Saç diplerine dikkat edilirse biraz daha uzamuş hali gibi diyebilirim. Rihanna saçlarında balyajı çok kullanan ünlüler arasında! Kendisinde tek renk saçların daha moder göründüğü düşüncesindeyim. Ona iddialı, vahşi ve ciddi bir görünüm yakışmaktadır. Balyajlı saç renkleri Rihanna'ya hareketlilik katmakta ancak ciddi görünümünü azaltmakta ve biraz daha kendisine neşe katmaktadır. Rihanna'nın bu resminde kullanmış olduğu saç modeli hakkında yorum yapmak gerekirse saçlarına hareket veren balyajların yanısıra iri dalgalı saç modelinin de ona hareketli bir görünüm sağladığını belirtebilirim.






Rihanna karamel balyaj ve iri dalgalı saç modeli.
Rihanna Karamel Balyaj ve Rihanna İri Dalgalı Saç Modeli
İşte Rihanna kıvırcık ve dağınık saçları ile birlikte, ve dolayısı ile kabarık saç görünümü ile yine dikkatleri üzerine toplamakta! Rihanna'nın doğal saç modellerine ağırlık verdikten sonra yine onun çılgınlığını bir nebze olsun görmek ve yine Rihanna'yı hissetmek işte hepsi bu resimde! :) Bu saç modeli Rihanna'nın yaşına ve onun çılgın ruhuna uygun bir model olmakla birlikte birçok enerjik bayan esin kaynağı olabilecek niteliktedir.






Rihanna karamel kıvırcık saç modeli
Rihanna Karamel Kıvırcık Saçlar






Sevgili arkadaşlar Rihanna'nın saçlarını öyle çok beğeniyorum ki kesinlikle onun saçları hakkında yorum yaparken enerjim bitmiyor ve daha çok şey paylaşmak istiyorum sizlerle. Böylesi bir konuyu açarak çılgınlık yaptığımı dile getirmiştim :) Rihanna'nın öyle çok ve öylesine farklı saç modelleri var ki sadece onun saçları ile bir saç modeli katalogu çıkarılabilir. Sizden isteğim sizler için açmış olduğum "Rihanna Saç Stilleri" konusunu bir katalog gibi görün. Emin olun bu katalog sadece Rihanna hayranlarına değil tüm bayanlara hitap ediyor, çünkü Rihanna saç modelleri ile sadece bir kesime hitap etmemekte ve her ne kadar genelde çılgın bir tarzı olsa da her tarzı deneyerek tüm bayanlara ilham kaynağı oluyor. O bir yıldız, o bir saç ikonu! Dolayısıyla bu büyük yıldızın saç modelleri A'dan Z'ye tüm hanımlarımıza çok güzel bir ilham kaynağı olacağı düşüncesindeyim. İşte Rihanna'nın doğal ve günlük bir saç modeli daha!
Rihanna bu saç modelinde ense hizasından olacak şekilde düşük ve gevşek bir at kuyruğu saç modeli yaptırarak, at kuyruğu saçlarını yana almıştır ve yandan ikiye ayırmış olduğu uzun kahküllerini kulaklarının arkasına iliştirerek bebeksi görünümüne bir kat daha masum bir ifade katmış ve oldukça hoş görünmüştür. Bu resimden de anlıyoruz ki Rihanna doğallıktan yana olan bayanlarımız için de bir yön olabiliyor!






Rihanna kahverengi uzun saçlarını ense hizasından olacak şekilde gevşek bir at kuyruğu saç modeli yaptırmıştır. Bunun yanında kahküllerini yandan ayırarak her iki tarafda ki saç tutamlarını da kulaklarının arkasına iliştirmiştir. Rihanna'yı bu saç modeli oldukça masum kılmıştır.
Rihanna Gevşek At Kuyruğu

Lise ve üniversite çağlarındaki genç arkadaşlarımızı da unutmamak gerek! İşte Rihanna'nın bu modeli o çağlardaki enerji dolu bayanlar için müthiş bir model.. Üstelik Rihanna'nın bu çılgın saç modelinin yapımı da oldukça kolay. Saçlarınıza maşa yapıp buklelerinizi dağıtıyorsunuz ve tepeden gergin bir at kuyruğu ile işleminizi sonlandırabiliyorsunuz. Buklelerin her yere dağılıp tekrar bozulmasını önlemek istiyorsanız minik bir tel toka yardımı ile dağıtılmış buklelerinizi istediğiniz yönlere sabitleyerek bu çılgın görünümü elde edebilirsiniz. Özellikle tatile gidecek olan hanımlarımızın alışveriş yaparken veya sahilde gezerken kullanabileceği bir model de olabilir.






Rihanna kıvırcık kabarık at kuyruğu saç modeli ile çılgın bir tarz oluşturmuştur.
Rihanna Kıvırcık At Kuyruğu

Siyahi güzel ünlü şarkıcı Rihanna'nın ten rengi adeta tatilde bronzlaşmışçasına mükemmel görünmektedir ve ünlü sanatçının ten rengine kahverenginin tonları oldukça fazla yakışmaktadır. Dolayısıyla Rihanna da kariyerinin ilk dönemlerinde açık kahveden koyu kahveye adın atarken sürekli cazibesini arttırmıştır, işte kariyerinde ve güzelliğinde her gün daha fazla yükselişte olan Rihanna'nın bir resmi daha... Dağınık dalgalı uzun saçları da yine denizden çıkmış gibi bir izlenim vermekte ve doğal görünümü ile herkesi cazibesine kaptırmaktadır.






Rihanna Dağınık Dalgalı Kahve Saçlar







Rihanna doğal dalgalı kahverengi saçları ile mükemmel görünmektedir.
Rihanna Doğal Dalgalı Saçlar






kısa saç kesim modelleri bayan,saç ekim modelleri,saç eki,saç ekimi resimleri,saç ekimi nasıl yapılır video,saç ekimi resimli,uzun saç ekimi,saç gürleştirici,şaç bakımı
Rihanna küt saç kesim modeli
Rihanna Küt Saç Kesimi







Rihanna tiftik saç modeli
Rihanna Tiftik Görünümlü Saçlar







Rihanna karamel saç rengi ve kıvırcık saç modeli
Rihanna Karamel Kıvırcık Saçlar








Rihanna Yana Ayrılmış Kahverengi Dalgalı Saç modeli
Rihanna Yana Ayrılmış Kahverengi Dalgalı Saçlar








Rihanna siyah saça sarı balyaj
Rihanna Siyah Kısa Saçlara İri Sarı Balyaj







Rihanna omhawk saç kesim tarzı ile çılgın bir görünüm elde etmiştir. Saçlarına saç bandı takarak dalgalı kısa saçlarını öne atmıştır.
Rihanna Mohawk Saç Kesimi ve Öne Atılmış Dalgalı Saçlar






Rihanna dağınık ve uzun saçlarının üstüne ters olacak şekilde siyah beyzbol şapkası takmıştır.
Rihanna Ters Takılmış Siyah Beyzbol Şapkası ve Rihanna Dağınık Saçlar






Rihanna rock saç model, Rihanna kabarık saç modeli
Rihanna Kabarık Saçlar







Rihanna uzun saçlarını açık kahve rengine boyatmış ve doğal bir görünüm kazanmıştır. Ayrıca yine bu renk Rihanna'ya masum bir görünüm kazandırmaktadır. Rihanna açık kahve saçlarına düz fön çektirmiştir ve uzun kahküllerine fön yardımı ile bombeli bir şekil verdirmiştir. Uzun ve bombeli kahküllerini yana ayırarak mükemmel görselliğini ön plana çıkarmıştır.
Rihanna Açık Kahve Düz Saçlar ve Rihanna Bombeli Uzun Yan Kahkül







Rihanna kumral saçlarına sarı balyaj yaptırmıştır.
Rihanna Kumral Saça Sarı Balyaj







Rihanna iri maşa saç modeli
Rihanna İri Doğal Maşa







Rihanna bombeli sa. modeli ve Rihanna katlı kumral saç kesimi
Rihanna Bombeli ve Katlı Saç







Rihanna maşalı kıvırcık saç modeli
Rihanna Maşalı Kıvırcık Saçlar







Rihanna Bob Saç Kesimi ve Rihanna Siyah Saça Sarı ve Kızıl Balyaj
Rihanna Bob Saç Kesimi ve Rihanna Siyah Saça Sarı ve Kızıl Balyaj







Rihanna kazıtılmış mohawk saç kesim modeli, Rihanna siyah kısa saçlara sarı balyaj ve Rihanna değişik sarmak saç modeli
Rihanna Mohawk Saç Kesimi ve Rihanna Siyah Saça Sarı Balyaj







Rihanna Karamel Saç Rengi ve Rihanna Dikleştirilmiş Saç modeli
Rihanna Karamel Saç Rengi ve Rihanna Dikleştirilmiş Saçlar







Bu defa Rihanna sol tarafı kazıtılmış olan karamel kısa saçlarını sağ tarafa doğru atmış ve yine şık yine marjinal böri görünüm elde etmiştir.
Rihanna Yana Atılmış Karamel Kısa Saçlar






Rihanna yanlarını kazıtmış olduğu karamel saçlarının üst kısmına kıvırcık model verdirmiş ve çılgın görünümü ile bir kez daha herkesi şaşırtmıştır.
Rihanna Karamel Kıvırcık Saçlar







Rihanna karamel siyah iki renkli kısa saç
Rihanna Karamel Siyah Saç







Rihanna saçlarının iki yan kısmını da kazıtmıştır. Sadece üst bölge ense hizasına kadar uzundur ve bu bölge koyu sarı renklidir. Rihanna koyu sarı saçlarını arka tarafa doğru düz fönle atmıştır.
Rihanna Arkaya Doğru Taranmış Koyu Sarı Kısa Saç







Rihanna kısa siyah saçlarının üstüne sarı saç rengi yaptırmıştır.
Rihanna Sarı Siyah Saçlar







Rihanna asimetrik saç kesim modeli
Rihanna Asimetrik Saç Kesimi







Rihanna gergin tepe topuz saç modeli
Rihanna Tepe Topuz







Rihanna siyah saçlarını gergin tepe topuz saç modeli yaptırmış ve uzun kahküllerini sağ yanına ayırmıştır.
Rihanna Yana Ayrılmış Siyah Uzun Kahkül ve Rihanna Tepe Topuz







Rihanna kabarık saç topuz modeli
Rihanna Siyah Kabarık Topuz







Rihanna uzun kahverengi saçlarını gergin at kuyruğu yaptırmıştır. Saçlarının üstünü ise biraz krepe yardımı ile kabarttırmıştır.
Rihanna Gergin At Kuyruğu







Rihanna yana atılmış asimetrik kesim kahkül modeli ve Rihanna gergin uzun at kuyruğu saç modeli
Rihanna Yana Atılmış Kahkül ve Rihanna At Kuyruğu







Rihanna yine kahverengi saçlarını çok gergin bir şekilde toplattırmış ve at kuyruğuna kıvırcık model verdirmiştir.
Rihanna Kıvırcık At Kuyruk







Rihanna İlginç Kahkül Kesimi ve Rihanna Çok Kısa At Kuyruğu
Rihanna İlginç Kahkül Kesimi ve Rihanna Çok Kısa At Kuyruğu













Marjinal görünümü ile her dai ilgi odağı haline gelen Rihanna bu defa doğal saç modeli ile kameralara poz vermiştir. Şöyle ki; Rihanna kahve saçlarına karamel balyak atılmış saçlarını ense hizasında gevşek bir şekilde bağlamış ve dalgalı saçlarını yan tarafına atmıştır, bunun yanısıra uzun yana ayrılmış kahkülleri de oldukça hoş görünmektedir.
Rihanna Karamel Balyaj ve Rihanna Dalgalı Ensse Hizaso Gevşek At Kuyruğu Saç Modeli







Rihanna Siyah Saç Rengi ve Rihanna At Kuyruğu saç modeli
Rihanna Siyah Saç Rengi ve Rihanna At Kuyruğu








Rihanna yandan örülmüş salaş saç örgü modeli
Rihanna Salaş Saç Örgüsü







Rihanna siyah uzun saçlarını tepeden gergin bir at kuyruğu saç modeli yaptırmıştır ve saçlarını ince ince ördürmüştür.
Rihanna İnce İnce Örülmüş At Kuyruğu Yapılmış Saç Modeli






Rihanna Beyzbol Şapkasının Arkasından Kıvırcık Uzun Siyah Saçlarını At Kuyruğu Şeklinde Çıkarmıştır
Rihanna Beyzbol Şapkasının Arkasından Kıvırcık Uzun Siyah Saçlarını At Kuyruğu Şeklinde Çıkarmıştır







Rihanna yarım toplu doğal saç modeli
Rihanna Yarım Toplu Saç








Rihanna değişik siyah saç modeli
Rihanna Değişik Siyah Saçlar







Rihanna kabarık kıvırcık at kuyruğu saç modeli
Rihanna Kabarık Kıvırcık At Kuyruğu







Rihanna kızıl uzun saçlarını yandan olacak şekilde sepet örgü tekniği ile ördürmüş ve salaş örgü saç modelini elde etmiştir.
Rihanna Kızıl Salaş Sepet Örgü







Rihanna Saç Örgüsü Taç ve Uzun Kabarık Doğal Saç
Rihanna Saç Örgüsü Taç ve Uzun Kabarık Doğal Saç







Rihanna buz grisi saç rengi
Rihanna Buz Grisi Dalgalı Saçlar







Rihanna omuz hizası saçlarına retro dalgalı bir saç modeli yaptırmış ve dalgalı saçlarını yan tarafına atmıştır.
Rihanna Yana Ayrılmış Omuz Hizası Dalgalı Saçlar








Rihanna parlak siyah saç rengi ve Rihanna kulak hizası saç kesim modeli
Rihanna Siyah Kısa Saçlar







Rihanna mavi siyah saç rengi ve küt saç kesimi ile oldukça şık, moderk ve kışkırtıcı bir görünüme sahip olmuş aynı zamanda yine iddialı görünümünü korumuştur.
Rihanna Mavi Siyah Küt Saçlar







Rihanna değişik siyah saç modeli
Rihanna Değişik Siyah Saç Modeli







Rihanna çok kısa maskülen saç kesim tarzı
Rihanna Maskülen Saç Kesimi







Rihanna kulak hizası saç kesim modeli ve Rihanna siyah saç rengi ile yaşına göre çok daha küçük görünmektedir.
Rihanna Kulak Hizası Siyah Saçlar







Rihanna omuz hizasında orta boy değişik saç kesim modeli
Rihanna Omuz Hizası Değişik Saç Kesim Modeli







Rihanna uzun kabarık kızıl at kuyruğu saç modeli
Rihanna Kızıl Kabarık At Kuyruğu







Rihanna çilek kızılı saç rengi
Rihanna Çilek Kızılı Uzun Saçlar







Rihanna Siyah Saçlara Kızıl Balyaj ve Rihanna Kabarık Kıvırcık Saç Modeli
Rihanna Siyah Saçlara Kızıl Balyaj ve Rihanna Kabarık Kıvırcık Saç Modeli







Rihanna çok uzun kızıl düz saç modeli
Rihanna Çok Uzun Kızıl Saçlar







Rihanna kırmızı saçlarına kızıl ombre attırmış ve görünümü ile göz kamaştırmıştır.
Rihanna Kırmızı Saçlara Kızıl Ombre







Rihanna kızıl saç rengi ve Rihanna süper kıvırcıl kabarık saç modeli
Rihanna Kızıl Süper Kıvırcık Saç Modeli







Rihanna kısa katlı saç kesim modeli ve Rihanna kızıl saç rengi
Rihanna Katlı Kısa Saçlar







Rihanna siyah küt saçlarına kırmızı balyaj attırmıştır.
Rihanna Siyah Saç Kırmızı Balyaj













Rihanna kızıl dalgalı saç rengi ve Rihanna değişik saç aksesuarı
Rihanna Kırmızı Saçalr ve Rihanna Değişik Saç Aksesuarı







Rihanna siyah saçlarının iki yanlarını da kazıttırmış ve uzun bırakyığı tepedeki saçlarını ise tepe topuz yaparak yine ilginç ve çılfın bir görünüm elde etmiştir.
Rihanna Kazınmış Siyah Saçlar ve Rihanna Değişik Tepe Topuz







Rihanna siyah saçalrına ince ince platin sarısı balyaj yaptırmıştır.
Rihanna Siyah Saçlara  Platin Sarısı Balyaj







Rihanna kısa kabarık saçlarını inciler ile süslettirerek değişik bir saç modeli elde etmiştir.
Rihanna İnciler ile Süslenmiş Kısa Saçları







Rihanna her ne kadar saçlarının yanlarını kazıtmış olsa da uzun siyah düz at kuyruğu saç modeli ile oldukça ciddi bir görünüm elde etmiştir.
Rihanna Kazınmış Saçlar ve Siyah Düz At Kuyruğu






Rihanna salaş topuz saç modeli
Rihanna Toplu Saç







Rihanna kahverengi balyaj ve kazınmış saçlar
Rihanna Kahverengi Kazınmış Saçlar






Rihanna çok uzun ve kızıl saçlarının yarısına düz fön çektirmiştir alta ksımına ise maşa yardımı ile kıvırcık saç modeli yaptırmıştır.
Rihanna Uçları Kıvırcık Çok Uzun Kızıl Saç







Rihanna saçlarının iki yan tarafını da kazıtmıştır ve üst kısımda kalan saçları yaklaşık 10 cm uzunluğundadır. Bu tepedeki saçları çilek kızılına boyatmış ve minik bir toka yardımı ile arkadan tutturmuş.
Rihanna Yanları Kazınmış Kısa Saçlar ve Minik At Kuyruğu







Rihanna saçlarının yan ve arkaa tarafını kazıttırmıştır.
Rihanna Yan ve Arka Tarafı Kazınmış Saçlar







Rihanna patlıcan moru ve siyah saçlar
Rihanna Patlıcan Moru Saç Rengi ve Rihanna Siyah Saç Rengi







Rihanna katlı kısa saç kesimi ve Rihanna kahve saç rengi
Rihanna Kahverengi Kısa Saçlar







Rihanna marjinal saç modeli
Rihanna Marjinal Saç Modeli







Rihanna açık kahve saç rengi ve mor saç rengi
Rihanna Açık Kahve Mor Saç







Rihanna Siyah Şapka ve Omuz Hizası Sarı Peruk
Rihanna Siyah Şapka ve Omuz Hizası Sarı Peruk







Rihanna kıvırcık yarı toplu salaş saç modeli
Rihanna Kıvırcık Yarı Toplu Saç







Rihanna Siyah Beyaz Çizgili Şapka ve Rihanna Omuz Hizası Sarı Saçlar
Rihanna Siyah Beyaz Çizgili Şapka ve Rihanna Omuz Hizası Sarı Saçlar








Rihanna Kazıtılmış Uzun Saçlar ve Rihanna Ense Hizası Dalgalı Saç Modeli
Rihanna Kazıtılmış Uzun Saçlar ve Rihanna Ense Hizası Dalgalı Saç Modeli







Rihanna sarı dalgalı kabarık saç modeli
Rihanna Sarı Dalgalı Saçlar







Rihanna uzun sarı saç modeli
Rihanna Günlük Sarı Saçlar







Rihanna sarı saçları ile uyumlu gri bir bere ile karşımıza sempatik bir görünümü ile çıkmıştır. Şapkanın altından görünen gizemli sarı saçlarına ise iri maşa saç modeli yaptırmıştır.
Rihanna Gri Bere ve Rihanna İri Maşa Sarı Saçlar







Rihanna Saç Bandı ve Rihanna Dağınık Günlük Sarı Saç modeli
Rihanna Saç Bandı ve Rihanna Dağınık Günlük Sarı Saçlar







Rihanna bakır karamel saçları ile ışıldarken takmış olduğu krem rengi incileri saçlarına uyumlu olarak seçmiş ve böylece bir prenses edasında görünmektedir.
Rihanna Bakır Karamel Saç Rengi









Rihanna maşalı uzun sarı saç modeli
Rihanna Maşalı Sarı Saçlar







Rihanna fiyonklu ve tüllü pembe beresi ile şirin bir görünüm yakalarken omuz hizası sarı saçları ile de gizemli bir görünüm kazanmaktadır.
Rihanna Pembe Fiyonk Tüllü Bere ve Rihanna Omuz Hizası Altın Işıltılı Sarı Saçlar







Rihanna uzun saçlarının diplerini çikolata kahveye boyatmış uçlarına ise ombre yaptırarak bal köpüğü görünümlü saç rengini elde etmiş ve mükemmel doğal bir görünüm yakalamıştır. Rihanna bal köpüğü saçlarına iri dalgalı bir saç modeli yaptırarak çok daha çekici bir görünüm elde etmiştir.
Rihanna Bal Köpüğü Saç Rengi






Rihanna tül fiyonklu şirin beyaz bere ve Rihanna altın ışıltılı omuz hizası saçlar
Rihanna Beyaz Bere ve Rihanna Altın Işıltılı Sarı Saçlar







Rihanna Sarı Röfleli Saçlar ve Rihanna Ense Hizası Salaş Topuz modeli
Rihanna Sarı Röfleli Saçlar ve Rihanna Ense Hizası Salaş Topuz







Rihanna siyah beyzbol şapkası ve at kuyruğu saç modeli
Rihanna Siyah Beyzbol Şapkası ve Rihanna At Kuyruğu







Rihanna salaş at kuyruğu saç modeli
Rihanna Salaş At Kuyruğu







Rihanna buz grisi saç rengi ve Rihanna dalgalı saç modeli
Rihanna Gri Dalgalı Saçlar







Rihanna omuz hizası doğal dalgalı siyah saç modeli
Rihanna Omuz Hizası Doğal Dalgalı Siyah Saçlar







Rihanna Betaz Puanlı Siyah Bere ve Rihanna Kahverengi Saçlar
Rihanna Betaz Puanlı Siyah Bere ve Rihanna Kahverengi Saçlar







Rihanna Yana Ayrılmış Kahverengi Kahkül ve RihannaTopuz
Rihanna Yana Ayrılmış Kahverengi Kahkül ve RihannaTopuz







Rihanna kırmızı beyaz çizgili bereli resmi ve v doğal kahve saç modeli
Rihanna Kırmızı Beyaz Çizgili Bere ve Doğal Saç Modeli







Rihanna Ters Takılmış Siyah Beyzbol Şapkası ve Rihanna Uzun Kahve Dalgalı Saç modeli
Rihanna Ters Takılmış Siyah Beyzbol Şapkası ve Rihanna Uzun Kahve Dalgalı Saçlar







Rihanna uzun düz saç modeli
Rihanna Uzun Düz Saçlar







Rihanna uzun ve dalgalı at kuyruğu saç modeli
Rihanna Uzun ve Dalgalı At Kuyruğu







Rihanna uzun ve doağl dalgalı at kuyruğu saç modeli ile oldukça şık ve feminen görünmektedir.
Rihanna At Kuyruğu Arkadan Görünüşü







Rihanna maşalı saç modeli
Rihanna Maşalı Saçlar








Rihanna Çılgın Süper Kıvırcık İki At Kuyruğu saç modeli
Rihanna Çılgın Süper Kıvırcık İki At Kuyruğu





Bayan Saç Modelleri Trendi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yazı Ust Reklam Alanı

Responsive Ads Here

Pages