Marcia Cross Farklı Trend Saç Stilleri - Bayan Saç Modelleri Trendi Saç Bakımı

En Yeni Eklenen

Reklam Alanı 720

Responsive Ads Here

Yazı Ust Reklam

Yazı Ust Reklam
Responsive Ads Here

19 Mayıs 2014 Pazartesi

Marcia Cross Farklı Trend Saç Stilleri

Marcia Cross iri maşalı saç modeli
Marcia Cross İri Maşa Saç Modeli
"Desperate Housewives" dizisinde "Bree Hodge" rolü ile bilinmekte olan Marcia Cross'un kızıl saçlarını da sizlere sunup, sizlerle birlikte incelemek istedim. Öncelikle şaşılacak bir noktadan bahsetmek istiyorum, o da kendisinin 1962 doğumlu olmasıdır. Bu kadar genç görünmesinin altında yatan sır nedir elbette bilemiyorum, ancak yüksek ihtimalle saçları diyebiliyorum.

Çünkü o kızıl tondaki saçları ile oldukça canlı bir görünüm kazanmış ve bu enerjik görünümünü yansıtırken ne denli genç olduğunu da hissettiriyor. Peki herkesin merak ettiği bu saç rengi nedir? Biliyorum ki bu saç rengini tutturmak oldukça zor. Ancak elimden geldiği kadarı ile sizlere açıklayacağım. Eğer bu saç rengini evinizde kendiniz tutturabilmek istiyorsanız şu anki saç renginizi kesinlikle göz önünde bulundurun. Eğer açık renkli saçlara sahip iseniz bazı markalarda geçen tarçın bakırı saç boyalarını tercih edebilirsiniz. Bu tonda saç boyasını uyguladığınızda başarılı olma ihtimaliniz oldukça yüksek.


Eğer şu anki saç renginiz orta tonlarda ise tarçın bakırı içine az miktarda altın sarısı karıştırmanızı öneririm, ama hiç riske atmak istemiyor iseniz saçınızı önce saç açıcı bir ürünle açar daha sonra tarçın bakır ya da en bilinen ismi ile kızıl bakır saç boyasını kullanabilirsiniz. Saçlarınız çok daha koyu ise kesinlikle karışımlarla uğraşıp saçlarınızı mahvetmeyin derim, çünkü sonuca ulaşma ihtimaliniz oldukça düşük. Öncelikle saçlarınızı açarsanız neticeye çok daha rahat ulaşabilirsiniz. Bunun yanında saçlarınız kuaföre boyatmak isteyen bayanlar, sizin işiniz oldukça kolay.

Çünkü tek yapmanız gereken Marcia Cross'un birkaç resmini toplayıp kuaförün yolunu tutuyorsunuz ve istediğiniz rengi elde ediyorsunuz. Önemli olan işin ustasını bulabilmek.. :) Marcia Cross'un saç rengine oldukça yer verdik ve Marcia Cross'un saç modellerinden de bahsetmek gerekirse sizlerin de resimde gördüğü üzere çok fazla çizgiyi aşmıyor ve günlük saç modellerini tercih ediyor.






Marcia Cross en güzel saç modelleri ve Marcia Cross en güzel resimleri
Marcia Cross







Marcia Cross düz saç modeli
Marcia Cross Düz Saçlar







Marcia Cross yoğun bakır ve kızıl saç boyası karışımı ile elde ettiği saç rengi
Marcia Cross Yoğun Bakır Kızıl Saç Rengi









Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yazı Ust Reklam Alanı

Responsive Ads Here

Pages