Mandy Moore Trend Saç Stilleri Modası - Bayan Saç Modelleri Trendi Saç Bakımı

En Yeni Eklenen

Reklam Alanı 720

Responsive Ads Here

Yazı Ust Reklam

Yazı Ust Reklam
Responsive Ads Here

18 Mayıs 2014 Pazar

Mandy Moore Trend Saç Stilleri Modası

Mandy Moore en güzel resimleri ve v en güzel saç modelleri
Mandy Moore
Mandy Moore da saç stilleri ile birçok bayanın ikonu haline geliyor; kısa ve orta boyda kullandığı saç kesimleri ile birçok bayana ilham oluyor. Özellikle yubarlak yüzlü bayanların örnek alması gereken ünlülerden biridir Mandy Moore.

Yüzünüzün yuvarlaklığından şikayetçi iseniz ve yüz hatlarınızı biraz olsun inceltmek istiyor iseniz sizler de mutlaka Mandy Moore gibi kabarık saç modellerini kullanmayı tercih etmelisiniz. Bunun için Mandy Moore gibi kısa ve orta boyda saç kesimlerini tercih edebilir ve saçlarınıza katlar attırabilirsiniz.

Saçlarınızı hacimli göstermek için bu saç kesim modelleri sizler için ideal olacaktır. Daha hacimli bir görünüm elde etme amacınız varsa saçlarınızı her zaman ters yönde kurutabilir,
saçlarınıza krepe attırabilir ve katlarınıza hareket verdirebilirsiniz. Böylece sadece hacimli saçlara kavuşmakla kalmaz, hacimli saçların vermiş olduğu etki ile yüz hatlarınız inceltebileceğiniz gibi aynı zamanda genç ve dinamik bir görünüm d eelde etmiş olursunuz.

Yine daha genç göstermek için koyu saç renkleri de ideal bir tercih olacaktır. Tabii olarak her zaman önemle vurguladığım gibi saç renkleri tercihini yaparken göz ve ten renginiz de önemli faktörler arasındadır. Pekala saç renginden bahsetmişken Mandy Moore'nin de saç renklerinden bahsedelim. Mandy Moore'yi ilk tanıdığımız yıllarda platin sarısı saç rengi, açık sarı ve küllü tonlarda saç renkleri gibi sarı tonlarını tercih ederken ünlü sanatçının tercihi son yıllarda kumral ve kahve tonlarına kaymıştır.













Mandy Moore omuz hizası kısa katlı saç kesimi
Mandy Moore Omuz Hizası Kısa Saçlar







Mandy Moore uzun katlı saç kesim modeli
Mandy Moore Katlı Saçlar







Mandy Moore retro sarı saç modeli
Mandy Moore Retro Sarı Saçlar



Bayan Saç Modelleri Trendi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yazı Ust Reklam Alanı

Responsive Ads Here

Pages