Boyali Saçlar için Evde Saçina Maske Yap - Bayan Saç Modelleri Trendi Saç Bakımı

En Yeni Eklenen

Reklam Alanı 720

Responsive Ads Here

Yazı Ust Reklam

Yazı Ust Reklam
Responsive Ads Here

28 Mayıs 2014 Çarşamba

Boyali Saçlar için Evde Saçina Maske Yap

Kadınlar arasında saçlar ile oynamak bazı değişiklikler yapmak bizi mutlu eder ama saçlarımızı boyarken ayrı bir bakımın'da ihtiyacımız olduğunu hiç unutmamalıyız, boyadıktan sonrada pişman olacağımız sonuçlarla karşılaşmayalım.

İlk önce saçımıza bakım kremleri uygulamamız lazım ve saçımıza uygun boyalı saclar için olan saç şampuanlarını kullanmalıyız . Yoksa saçımızı yıkadıktan sonrada keçeleşmiş bir hal alır o yüzden de bakım keremleri ve saçımıza uygun boyalı saçlar için olan şampuan kullanmalıyız. Ayrıcada sizlere ufak bir püf noktası söyleyeyim, saç şampuanı içine çam esansı kullanırsak saçlarımızın daha canlı kolay taranan yumuşak bir hal alır bunun için yapmamız gereken şampuanı içine 10 damla çam esansı damlata biliriz yalnız 10 damlayı geçmesin .
Çam esnasında aktarlardan bulabiliriz. göreceksiniz sonuç mükemmel olacaktır. Ve saçlarımızı boyarken yıpranacak korkusu kalmayacaktır. Boyalı saçlara bakım maskeleri nasıl yaparız. Maske için gerekli malzemelerimiz.


1 - avokado orta boy 2 - 2 tane bıldırcın yumurtası 3
- 1 çorba kaşığı zeytin yağı 4 - 1 tatlı kaşığı elma sirkesi ilk önce bir kaseye avokadoyu eziyoruz içerisine 2 adet bıldırcın yumurtasını ilave ediyoruz ve daha sonrada 1 çorba kaşığı zeytin yağı ve 1 tatlı kaşığı elma sirkesinide ilave edip saçlarımıza masaj yaparak saç uçlarına doğru sürün saçınıza bir streç sarıp 2 saat bekletin ve beklettikten sonrada lütfen saçınıza en uygun şampuanlarla yıkayınız. Şampuanı seçerken bitkisel olmasını tercih ediniz. Diğer şampuanlar saçınızın yıpranmasına sebep olabilir. bu yaptığımız bitkisel maskeyi haftada 1 kere yapmamız yeterli olacaktır. Bir diğer önereceğimiz maskede saçlara sirke boyama yaparak kaybedilen saçın parlaklığını geri kazandırır. Sirke kokar diye korkunuz olmasın saçınıza döktükten sonra saçınızda hiçbir koku kalmayacaktır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yazı Ust Reklam Alanı

Responsive Ads Here

Pages