Alice Greczyn Düz Saç Modeli Trendi - Bayan Saç Modelleri Trendi Saç Bakımı

En Yeni Eklenen

Reklam Alanı 720

Responsive Ads Here

Yazı Ust Reklam

Yazı Ust Reklam
Responsive Ads Here

17 Mayıs 2014 Cumartesi

Alice Greczyn Düz Saç Modeli Trendi

Alice Greczyn Saç Modelleri
Alice Greczyn Saç Modelleri 
Alice Greczyn'in koyu ve uzun saçlar, ancak bunlardan daha önemlisi onun saçlarındaki mükemmelliğe bizler nasıl kavuşacağız? İşte sizlere örnek alması sebebi ile bir kaç fotoğraf sunarken, tüyo vermeden de geçmeyeceğim.  

Alice Greczyn'in hareketli saçlarına sizler de sahip olmak istiyorsanız duştan sonra nemli saçlarınızı ikiye ayırıp ayırdığınız parçaları kendi etrafında kıvırarak tekrar havluya sarabilir ve saçlarınızın tamamen kurumasını sağlayabilirsiniz.

Böylece hareketli saçlara, saçlarınızın sağlığını kaybetmeden, kolayca kavuşabilirsiniz. Alice Greczyn nadir de olsa düz saç modeli de kullanmaktadır. Düz saçlar için de saç düzleştiricisinden mümkün olabildiğiniz kadar uzaklaşarak sağlıklı bir şekilde farklı yöntemler denemenizi tavsiye ederim.
Mesela, duştan sonra saçlarınızı kuruturken tarakla sürekli taramanızı öneririm. Bu işlemi adeta fön çeker gibi yapacaksınız. Fön makinesini saçlarınıza çok yaklaştırmamanız saçlarınızın sağlığı açısından oldukça iyi olacaktır. Saçlarınız kuruduğunda ise şekillendiri saç köpüğü ile saçlarınızın şeklini korumasına yardımcı olabilirsiniz.














Alice Greczyn Dalgalı Saç Modeli
Alice Greczyn Dalgalı Saç Modeli







Alice Greczyn Düz Saç Modeli

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yazı Ust Reklam Alanı

Responsive Ads Here

Pages