Kadinlari Genç Gösteren Yepyeni 10 Saç Modeli 2014 - Bayan Saç Modelleri Trendi Saç Bakımı

En Yeni Eklenen

Reklam Alanı 720

Responsive Ads Here

Yazı Ust Reklam

Yazı Ust Reklam
Responsive Ads Here

20 Ağustos 2014 Çarşamba

Kadinlari Genç Gösteren Yepyeni 10 Saç Modeli 2014

Genç gösteren saç modellerine baktığımızda, uzun saçlar da var kısa saç modelleri de. Fakat genel olarak kısa saç daha genç gösterir diye bilinen bir durum söz konusudur. Yanlış sayılmaz ama sorun şu ki genç gösteren saç modellerinden daha çok genç gösteren saç renkleri daha önemli görünmekte.

 Yani daha genç görünmek için belki kısa saç tercih edebilirsiniz ama seçmiş olduğunuz saç rengi yanlış ise durum negatif bir hal alacaktır.

Tabi ki saç kesimi önemsiz demiyorum.  Anlatmak istediğim kısa saç ya da uzun saç genç göstermez. Saç renginiz sizi daha genç gösterir. Kırk yaşı orta yaş olarak baz alır isek bakalım kırk yaş ve üstü ünlüler saçlarını nasıl kestirmiş ve hangi renkleri kullanmışlar.


Genç Gösteren Saç Renkleri


 Kuaför olarak benim tavsiyem; daha genç görünmek isteyen bayanlara küllü ve kumral ya da siyah gibi saç renklerinden uzak durması yönünde.  Kumral saç rengi güzeldir, fakat bu rengin içinde dore ya da altın yansımalar olmadığından daha soğuk bir havası vardır.  Bu nedenle orta yaş üzeri hanımlara önermiyorum. Daha çok ileri yaşlara önerilebilir.

 Küllü renkler ise tamamen soğuk renk dediğimiz guruba girdiği için kişiyi solgun gösterebilir. Orta yaşa tavsiye edilmez. Fakat çok ileri yaşlara önerilebilir.

 Siyah saç rengi de orta yaş ve üzerine tavsiye etmiyoruz. Yüzdeki detayları daha belirginleştiriyor.  Yaşınız orta yaş ya da üzeri ise siyah saç rengi biraz sahte durabiliyor.

 Daha genç görünmek için orta yaş ve üzeri ünlülerimizin tercih ettiği saç renklerine ve modellerine bir göz atalım dedim ve birlikte bakalım.

















 



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yazı Ust Reklam Alanı

Responsive Ads Here

Pages